Horoskop za oktobarski PUN MESEC

pixabay.com

Lifestyle

Horoskop za oktobarski PUN MESEC

Sledeći pun Mesec očekuje nas 20. oktobra, a svaki znak Zodijaka očekuju zanimljivosti i turbulencije…

Pun Mesec se događa kada se Sunce u Vagi nađe nasuprot Meseca u Ovnu i donosi emotivnu, intenzivu energiju u naše živote… Pogledajte i kako da pomognete punom Mesecu da vam donese ostvarenje želja…

OVAN

Loša komunikacija je razlog zbog kog dolazi do slomova; kod nekih je nema dovoljno, kod nekih je ima previše i sasvim je negativna. Možda ste vi ti koji previše pričaju, dominiraju, guraju razgovor u lošem smeru… Budite pažljivi, slušajte, dozvolite ljudima govore i ohrabrite ih da iskažu šta osećaju kad ste vi u pitanju.

BIK

Posesivnost vam u poslednje vreme ne donosi ništa dobro u bliskim vezama. Tajne, privatnost nisu uvek nužno loši, ali pod uticajem punog Meseca ovo je prešlo na ne tako povoljan nivo. Trudite se da ne kontrolišete toliko, opustite se i proširite horizonte. Nekad nekoga morate pustiti da biste videli da li će vam se vratiti ili ne.

BLIZANCI

Nemojte brinuti toliko, Blizanci. Veoma ste pažljivi, sve opažate i upijate brzo tuđu energiju. Ipak, nemojte sve primati k srcu. Previše razmišljate i isuviše ste oprezni, umesto da se pomalo i opustite. To nije pravedno prema vama, recite iskreno kako se osećate voljenoj osobi i šta vas je povredilo u vašem odnosu.

RAK

Ponekad našim vezama nije suđeno da opstanu i najbolje je na vreme shvatiti kada smo gubili vreme i šta možemo da uradimo korisno. Istina je nekad teška, ali nužna, pa se suočite s njom. Ne trošite energiju na onoga koji vam je ne uzvraća, jer zaslužujete bolje i više zabave.

LAV

Možda ne poverujete odmah, ali zaista se dopadate onoj osobi koja se dopada i vama, samo je taj neko stekao pogrešan utisak da mu nije uzvraćeno. Trudite se da ne budete toliko ozbiljni u prisustvu te osobe, opustite se, udelite mu/joj neki kompliment. Vi ste rođeni za flert, ali sada ne odajete signale koje bi trebalo.

DEVICA

Razočaranja su nekad kao gorka pilula koju je teško progutati, posebno kada su nade bile visoke. To ne znači da je svaka veza gotova, možda je samo vreme da stanete i razmislite koliko visoka su vaša očekivanja bila. Promislite o tome šta zaslužujete i šta je zaista vredno za vas. Nekad je bolje otpustiti stvari koje nam ne čine dobro. S druge strane, ako osetite da treba dati drugu šansu nekom, slušajte svoje srce.

VAGA

Želite prošlost da ostane onde gde joj je mesto i da prestane da se stalno pojavljuje u vašem životu! Lakše je reći nego uraditi, ali bitno je da se trudite da izbegavate stare obrasce ponašanja, koji su vas i vodili do loših procena i posledica. Ako želite budućnost po svojoj meri, morate negativu iz prošlosti ostaviti iza sebe.

ŠKORPIJA

Rane se ne leče preko noći, već svemu treba vremena. Tako će i vama biti potrebno dugo da procesuirate ono što vas je bolelo, možda da zacelite rane nakon prekinute veze ili prijateljstva, ali neki vedriji dani s novom budućnošću su tik ispred vas.

STRELAC

Vi ste rođeni za flert i volite da vas vole. To može da dovede do novih turbulencija u vašoj vezi jer će mnogi vaše prirodno flertovanje shvatiti kao mnogo ozbiljnije, te će doći do nesporazuma. Budite sigurni da su vaše namere drugoj osobi savršeno jasne, jer ovako ste nadomak problema.

JARAC

Osoba koja vam se dopada ima mutniju prošlost nego što ste zamišljali, a vi toga verovatno niste ni svesni. Sačekajte nekoliko nedelja pre nego što joj se potpuno otvorite, ne odajte previše o sebi, jer postoje šanse da vaša trenutna ranjivost bude iskorišćena. Vreme punog Meseca je period kad morate biti pažljivi.

VODOLIJA

Jedna velika životna lekcija vas čeka u periodu punog Meseca. Sve se menja, sve se završava, a ovo će biti jedni od poslednjih lepih dana s jednom osobom, da toga niste ni svesni. Svaka veza ima svoj tok, te ne budite tužni, pustite osobe kojima nije suđeno da se zadrže u vašoj svakodnevici. Ne držite se grčevito nečega jer ne slutite da vas čeka i bolje.

RIBE

Mnogo ljudi se ugleda na vas, ceni vaše mišljenje i podršku. Neko malo mlađi od vas, stidljiv i osećajan, traži od vas sigurnost tokom ovog punog Meseca. S druge strane, neko će svoje nesigurnost projektovati na vas, ali važno je da od toga ne stvarate tenziju, već da okrenete na prijateljsko ćaskanje i smeh. Razbijte barijere s drugim ljudima kada su u pitanju godine.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top