5 stvari koje treba da pružite ŠKORPIJI da bi bila srećna

pixabay.com

Ljubav i seks

5 stvari koje treba da pružite ŠKORPIJI da bi bila srećna

Poznate su po strastvenosti i odanosti, ali i po tome što spadaju u najsloženije pripadnike horoskopa, pa nije uvek lako usrećiti Škorpiju. Šta je to što će im uvek izmamiti osmeh?

Sve horoskopske Škorpije su, na prvi pogled, uglavnom pomalo zastrašujuće, one su odlučne, oštre i s njima nema igranja jer će osveta biti surova. Ipak, kada ih upoznate i ako se prema njima ophodite s ljubavlju, dobićete lojalnog partnera ili prijatelja koji će uvek biti uz vas.

Šta treba pružiti Škorpiji da bi se osetila srećno?

Nezavisnost

Škorpije ne podnose kada neko uspostavlja kontrolu nad njima i najprijatnije im je kada one donose odluke. Nije im problem da budu same, a ako treba da biraju između samoće i nekoga ko nije dobar za njih, radije će izabrati da sebi budu jedino društvo. Zato im ne namećite stvari koje im ne prijaju i ne dopadaju im se i ne terajte ih da nešto rade radi reda i iz obaveze.

Privatnost

Osobe rođene krajem oktobra i početkom decembra vole misteriju i prirodno su tajnovite. Ne odaju previše o sebi i izuzetno cene svoju priuvatnost, pa ih ne terajte da podele s vama svoje misli, planove i strahove ako to ne žele.
Nikad nisu otvorena knjiga i uvek čuvaju poneko iznenađenje.

Iskrenost

Niko ne voli da ga lažu, ali Škorpijama posebno teško pada odnos sa osobom koja je sklona laganju. One poštuju ljude koji su iskreni čak i kada im istina na nanosi bol.

Zato im uvek recite otvoreno kada im nešto ne stoji lepo, kada verujete da su u nečemu pogrešili i oni će vas ceniti zbog toga i biti vam zahvalni.

Izazovi

Škorpije veruju da ništa dobro u životu ne dolazi samo od sebe. Uživaju u odgovaranju na izazove i jednostavnost im je dosadna. Nije ni čudo s obzirom na to koliko su tvrdoglave, zar ne?

Potpuno uživanje

Pripadnici ovog znaka poznati su po tome što žive život u potpunosti i uživaju u najboljem što život pruža: ne štede na kvalitetnim vinima, lepoj odeći i putovanjima. Najsrećniji su kada mogu da budu oni sami i pokažu svoju autentičnost, pa ih ne sputavajte i ne nudite im manje od onoga što im treba za apsolutnu sreću.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top