NEDELJNA NUMEROLOGIJA: Devetke zrače samopouzdanošću, Trojkama je šarm jača strana

pixabay.com

Lifestyle

NEDELJNA NUMEROLOGIJA: Devetke zrače samopouzdanošću, Trojkama je šarm jača strana

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta vas čeka ove nedelje…

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

Pored numerologije, proverite i svoj nedeljni horoskop.

Ako je vaš bioritamski broj:

1

Ove nedelje ćete uživati u posebno društvenom raspoloženju. Ako imate partnera, ovo je dobro vreme za romantične gestove. Izađite iz zone komfora, jer i mali poklon može da napravi razliku u vašem odnosu i ostavi utisak. Snažni ste i fizički i mentalno. Ovo je dobar period da budete praktični. Ukoliko trražite savet od nekoga, to će vas dovesti do neočekivanih prilika.

2

Imate visoke standarde s razlogom. Ovo je odlično vreme da identifikujete svoje želje i potrebe. Nemojte se po svaku cenu povinovati drugima, ako vam te situacije ne donose zadovoljstvo. Četvrtak je odličan dan da nekoga upoznate ili imate romantičan sastanak.

3

Dajte drugima ono što im je potrebno i očekujte da vam bude uzvraćeno na najbolji način. Prilagođavajte se, jer ćete uskoro i vi sami da se nađete u neočekivanoj situaciji koja će vam promeniti planove. Vaš prirodni šarm je veoma jak ove nedelje, ali ste pomalo nervozni. Očekujte ubrzo srećnije vreme.

4

Ako ste već u ljubavnoj vezi, nađite vremena da ove nedelje zajedno uradite nešto posebno. Budete li iskreni, veće su vam šanse za sreću na romantičnom planu. Nije mudro da budete razdražljivi ili da se držite po strani, već da nađete sitna uživanja s najbližim ljudima, čak i u stresnim vremenima. Podsetite se nekih starih hobija ili interesovanja.

5

Svađe i nerazumevanja su mogući krajem nedelje. Ljudi će doživljavati da im više „šefujete“ nego obično. Upoznavanje s novim ljudima biće vam iritantno i nezadovoljavajuće. Ipak, nemojte odmah da pokazujete svoje nezadovoljstvo, već slušajte i mišljenje drugih ljudi. Zabrinuti ste oko pratkičnih finansijskih problema, pa je dobro vreme da povedete računa o novcu.

6

Imate prevelika očekivanja, pa budite oprezni. Svaki izbor ima svoju dobru i lošu stranu. Posumnjajte u sve što vam se učini na prvi pogled previše dobrim da bi bilo istinito. Imaćete puno porodičnih odgovornosti, što će vaš ljubavni život ostaviti po strani. Smisao za humor je najvažniji u ovom periodu. Ako imate partnera, trudite se da funkcionišete kao tim.

7

Uživaćete u odličnoj i pozitivnoj energiji ovih dana. Događaji pred vama ohrabruju vas da prihvatite svoj prirodni talenat za vođstvo i moć koju krijete u sebi. Lakše ćete uspeti da razumete tuđe namere. Ako imate partnera, potrudite se da mu priredite nešto posebno. Budite pažljivi oko toga s tim provodite vreme ovog vikenda.

8

Uživajte u prilici da se fokusirate na male stvari koje vas čine srećnim. Očekuju vas prilike u poslednjem minutu kojima se niste nadali. Ipak, to ne znači da povremeno neće biti zastoja i prepreka, ali to ne znači da nećete uspeti u svojim planovima. Ovaj vikend je dobar ako ste planirali da otputujete ili se vidite s prijateljima. Oni koji odluče da ostanu kod kuće osetiće mir i porodičnu harmoniju.

9

Ako ste u vezi, uživajte u sreći. Posvećenim parovima sledi divan period kada zajedničkim snagama prate svoje romantične snove i cene ono što imaju. Iskoristite pozitivnu energiju da nađete nove prijatelje, poznanstva, a u svemu tome vas očekuje velika zabava. Ko nije u vezi imaće priliku da se zainteresuje za osobu s kojom se može razviti neočekivano blizak odnos. Zračite samopouzdanošću.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top