Aleksandra Prijović niže uspehe, ali njih prate i — zluradi komentari

Printscreen/Instagram

Poznati

Aleksandra Prijović niže uspehe, ali njih prate i — zluradi komentari

Popularna pevačica jedna je od omiljenih u svojoj generaciji, a kako ističe i pored velike karijere koju je uspela da izgradi neretko se suočava s mišljenjem da sve duguje suprugu i njegovoj porodici

Otkako se pojavila u takmičenju „Zvezde Granda“, pevačica Aleksandra Prijović privlači mnogo pažnje javnosti, koja se pojačava svakim novim hitom.

Ipak, koliko je u žiži njena muzička karijera, toliko se priča i piše i o njenom braku s Filipom Živojinovićem, sinom nekadašnjeg tenisera Slobodana Bobe Živojinovića, pre svega jer je njegova maćeha legendarna Lepa Brena. Kako je Aleksandra nedavno istakla, mnogi ne mogu da joj oproste ovu ljubav.

— Koleginicama je mnogo veći problem moj brak nego karijera. Mislim da bi sve uspehe mogle da mi oproste i pređu preko njih, ali što sam se udala za njega, to nikako. Nekad ispada da bez Filipa i Brene ne bih ni uspela. Akcenat je uvek na njemu, bez obzira na to što sve pesme i spotove sama finansiram — ističe pevačica za IDJTV.

Ona je objasnila i da njena svekrva nije Lepa Brena, već Zorica Nakić.

— Moram, pre svega, da kažem da meni nije svekrva Lepa Breno nego Filipova majka Zorica — rekla je Aleksandra. — Brena je jedna divna žena koja brine o porodici i mnogo je dobar čovek.

Aleksandra i Brena imaju izuzetan odnos koji neguju godinama i, pored toga što često porodično idu na putovanja i krstarenja, nije redak slučaj videti ih kako se druže odvojeno od porodice. Tako su ih predstavnici medija jednom prilikom primetili na predstavi „Lepa Brena Prodžekt“, koja je inspirisana upravo karijerom i slavom čuvene jugoslovenske muzičke zvezde.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top