NOVOGODIŠNJE IZDANJE PRINCEZE DANICE KARAĐORĐEVIĆ

Printscreen/Instagram

Poznati

NOVOGODIŠNJE IZDANJE PRINCEZE DANICE KARAĐORĐEVIĆ

Srpska princeza Danica Karađorđević čestitala je Novu godinu svojim Instagram pratiocima lepom, prazničnom porodičnom fotografijom na kojoj pozira sa suprugom – princem Filipom i sinčićem Stefanom.

Filip i Danica poželeli su srećne novogodišnje i božićne praznike celoj naciji, a nismo mogli da ne primetimo elegantno, a opet neformalno izdanje lepe princeze.

Naime, ova beogradska umetnica pozirala je u modernom kombinezonu bež boje od fine, kvalitetne trikotaže. Ovaj kombinezon krasi i neobičan čamas izraz, ali u formi rolke, a nogavice se stežu oko zglobova, te podsećaju na trenerku.

Princeza je ovaj komad ponela uz efektne, crvene baletanke od prevrnute kože, a kosu je podigla u elegantan polurep. Njena kombinacija je najbolji primer stila koji je sve popularniji, a koji je miks ležernog i ženstvenog, elegantnog modnog pravca.

Ona je ovaj efektan, a ipak jednostavan komad već nosila, i to u oktobru prošle godine na otvaranju izložbe „Figura kao izraz egzistencije“ u Muzeju savremene umetnosi u Beogradu, a tom prilikom iskombinovala ga je uz crne čizmice u špic i crnu pelerinu.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top