VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2022. GODINE

pixabay.com

Lifestyle

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2022. GODINE

Februar je najkraći, ali sudeći prema rečima astrologa i najutbudljiviji mesec u ovoj godini. Pred nama je period pozitivnih dešavanja i promena. Imaćemo priliku da napredujemo na poslovnom planu, zaradimo novac ili čak upoznamo srodnu dušu, piše Lovesensa.

Ovan

Ovaj vremenski period se teško može nazvati stabilnim. Ovnu neće biti lako da izbegne sukobe. Pokušajte više da razgovarate, u suprotnom rizikujete da izgubite poverenje i simpatije voljene osobe. Na radnom mestu će vas zatrpati lavina zadataka. Bez promena na polju finansija. Moguće je da čak želite da odustanete, ali ne bi trebalo da donosite ishitrene i emotivne odluke. Izbegnite iskušenje da poboljšate svoje finansije pozajmljivanjem novca. Slobodni Ovan će možda konačno sresti osobu koja će mu se dopasti, pa će biti pun energije i radosti.

Bik

Za predstavnike ovog znaka dolazi veoma dobro vreme, puno promena, lepih događaja i šansi za pobedu. Slobodno preuzmite bilo koji posao koji je odavno odložen. Upravo sada, februar vam daje priliku da osvojite srce voljene osobe i napredujete u karijeri. Naravno, ovako užurbani život može da vam iscrpi snagu, pa je potrebno da imate kratak odmor do kraja febrara. Posebno sreće imaće Bikovi, koji su zaposleni u oblasti prava. Novac će ići u vaše ruke malim, ali stalnim tokom, pa ako već duže vreme planirate renoviranje porodičnog gnezda ili veliku kupovinu, sada je prilika.

Blizanci

Blizanci ulaze u period kada ih očekuju nova poznanstva i zadovoljstva. Ipak, Tigar savetuje da mudro otvori nove horizonte. Posebno morate biti oprezni u ophođenju sa suprotnim polom. Zvezde preporučuju Blizancima da se usredsrede na estetska zadovoljstva – idu na izložbe, koncerte, predstave i predstave kako bi razvili osećaj za lepo. Februar će biti odličan mesec za inovativne ideje. Ne bežite od pomoći – bolje je podeliti zadatke sa kolegom, ali sve učiniti na vreme i efikasno. U porodičnom životu se očekuje mir i harmonija, ali samo ako možete da kombinujete karijeru i privatan život.

Rak

Rakovi opet imaju sreće! Kao i u januaru, oni će imati malo ili nimalo napora da postignu svoje ciljeve u poslednjem zimskom mesecu. Već je svima jasno koga je Tigar izabrao za svog favorita narednih meseci! Vreme je pogodno za uspostavljanje kontakata sa drugima, a među novim poznanicima lako možete steći prijatelja. Mesec će biti posebno uspešan za Rakove uključene u intelektualnu sferu. Najverovatnije ćete moći da preuzmete novu poziciju ili da dokažete potrebu za povećanjem plate. Usamljene Rakove očekuje kratkotrajna romansa, a oni koji su zauzeti moraće da naprave balans između posla i ljubavi.

Lav

Poslednji mesec zime doneće sa sobom značajan broj problematičnih pitanja, ali će Lavovi i dalje biti dobro raspoloženi. Čini se kao da su ove kraljevske ličnosti postale beznadežni romantičari – tako često lebde u oblacima, uronjeni u snove. Preterana rasejanost može negativno uticati na odnose sa kolegama i menadžmentom. Sfera finansija će vas oduševiti stalnim primanjima novca. Najverovatnije će vam čak biti vraćen stari dug. Usamljeni Lavovi mogu da steknu novog prijatelja, a ovaj odnos se može pretvoriti u romansu.

Devica

Device mogu pomisliti da februar uopšte nije bio, ovaj kratak mesec će vam tako brzo proleteti. Neprekidno ćete biti uronjeni u nove projekte, ideje i sastanke, koje vam je s rezervom pripremio simbol nove godine. Najverovatnije će to uticati na odnose sa prijateljima i porodicom, koji će se žaliti na nedostatak pažnje. U karijeri će najviše sreće imati Device koje su zaposlene u oblasti industrije ili inženjeringa. Iznenada ćete možda dobiti veliku narudžbu ili otići na dugo poslovno putovanje u inostranstvo. Nije sve tako ružičasto sa finansijama. Velika kupovina koju ste dugo želeli da napravite moraće da bude odložena. Usamljene Device neće promeniti svoj status.

Vaga

Za Vagu će mesec karakterisati nestabilnost. Predstavnici ovog znaka počeće da nasumično menjaju hobije, društveni krug, ciljeve i želje. To može dovesti do negativnih posledica na poslu i u odnosima. Pokušajte da se pridržavate istog kursa bar u ove dve oblasti, kako ne biste ostali bez posla i voljene osobe. U karijeri, sudbina će favorizovati samo Vagu, koja je zaposlena u oblasti finansija i računovodstva. U porodici može doći do blagog zahlađenja odnosa zbog vašeg promenljivog raspoloženja. Malo romantike će vam omogućiti da vratite osećanja na njihov nekadašnji žar. Astrolozi kažu da će Vaga biti previše pod stresom.

Škorpija

Poslednji zimski mesec biće relativno miran za Škorpije. Ovaj ekspresivni znak će se malo umoriti od vreve i povećane pažnje, okrećući pogled ka tradicionalnim porodičnim vrednostima. Škorpije će češće biti kod kuće, posećivati daleke rođake i shvatiti da takvi događaji odjekuju u njihovim dušama. U domenu vaše karijere može da vas čeka promena rukovodstva. Usamljene Škorpije mogu da upoznaju srodnu dušu, ali da biste osvojili ovu osobu, moraćete da ublažite svoje nepoverenje.

Strelac

Došlo je vreme kada morate da radite skoro neumorno. Ovaj mesec će biti sledeći krug u vašoj karijeri, ali samo ako Strelac može da postane odgovorniji i svrsishodniji. Što se tiče finansija, još se ne predviđaju promene. Izbegnite konflikte sa kolegama. Sve što sada uradite biće nagrađeno malo kasnije, zato budite strpljivi. Mesec je povoljan za izgradnju porodičnih odnosa. Vaš partner će vam pružiti svu moguću podršku, preuzimajući većinu kućnih poslova. Malo je verovatno da će usamljeni Strelac pronaći par, ali nekoliko simpatija već treperi na horizontu.

Jarac

Ovog meseca Jarčevi će moći da otkriju nova saznanja koja će im sigurno koristiti u budućnosti. Ali to ne znači da će se nove informacije same pojavljivati u vašoj glavi, pa nemojte odbijati da upoznate zanimljive ljude i prijavite se na stručne kurseve i obuke. Inače, upravo u ovom mesecu možete odlučiti da radikalno promenite svoju profesiju. Februar neće biti ništa manje pozitivan po pitanju finansija, ali samo ako odolite iskušenju da sav zarađeni novac potrošite na nepotrebne stvari. U oblasti vašeg ličnog života očekuju vas promene na bolje. Porodični Jarčevi će moći da provode više vremena sa svojom decom i srodnom dušom, a samci će konačno moći da nađu sigurno utočište.

Vodolija

Februar može doneti neočekivane nevolje i brige. Astrolozi kažu da je vredno bolje pogledati okolinu – ova zavidna osoba može biti ona koju ste dugo smatrali svojim bliskim prijateljem. Februar će biti prilično dobar za Vodolije koje se bave preduzetništvom. Posao će ići uzbrdo. Porodičnu sferu karakterišu složeni, pa čak i donekle zategnuti odnosi, a svađe će nastati bukvalno iz vedra neba. Razmislite o tome zašto ste u prošlosti mogli uvrediti svoju srodnu dušu i pokušajte da se iskupite. Kada je u pitanju blagostanje, zvezde daju izuzetno povoljnu prognozu.

Ribe

Ribe čeka iskušenje neverovatne moći: oni će želeti da urone u melanholično razmišljanje. Ali vreme za miran provod još nije došlo! Tigar će uvek iznova zahtevati od vas radne podvige i naporan rad. Ne brinite – oko vas se okupilo mnogo vernih prijatelja koji će vam uvek priskočiti u pomoć u teškim trenucima. Osim toga, u februaru, finansije će vam omogućiti da napravite neke važne akvizicije. Odluke donete samostalno mogu izazvati nezadovoljstvo. Bez velikih promena kod usamljenih Riba.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top