Nataša Bekvalac priredila ćerki Katji nezaboravno rođendansko iznenađenje

Printscreen/Instagram

Poznati

Nataša Bekvalac priredila ćerki Katji nezaboravno rođendansko iznenađenje

Rođendan Katje Lazukić protekao je kao u bajci…

Rođendan Katje Lazukić, organizovala je njena ponosna mama Nataša Bekvalac i priredila joj rođendansko iznenađenje iz snova, koje bi svaka devojčica poželela. Naime, mala Katja napunila je danas četiri godine, a tim povodom pevačica je angažovala čitav tim stručnjaka koji joj je pomogao u realizaciji pomenutog iznenađenja, dekoracije i hrane.

Instagram screenshot

Dok je mlađa ćerka Nataše Bekvalac provela dan u vrtiću, njena mama odlučila je da uz pomoć sestre Kristine organizuje pravi događaj iz snova, samo za odabrane.

Instagram screenshot

Sve je proteklo izuzetno emotivno, jer je javnost upućena koliko je Nataša vezana za svoje ćerke, a pre samo četiri godina Katja joj je dala novi životni smisao. Svi pratioci pevačice na društvenim mrežama bili su oduševljeni, te su prizori sa rođendanskog slavlja raznežili sve.

Instagram screenshot

 
Čitava dekoracija bila je u bež boji, a primetno je koliko se ponosna mama angažovala kako bi sve bilo besprekorno, u čemu je i uspela.

Instagram screenshot

– Srećan ti rođendan ljubavi mamina, jedino što želim je da se ceo život ovako smeješ, da budeš zdrava i tako svoja i posebna. Dala si mi život i ispisala mi ime i prezime. Voli te tvoja mama, Keti moj – napisala je Bekvalčeva na „Instagramu“ .

Instagram screenshot

Podsetimo, Nataša Bekvalac, sa bivšim suprugom Lukom Lazukićem, dobila je ćerku Katju 2018. godine i od tada je ona, pored Hane, centar njenog sveta.

Instagram screenshot

Story

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top