Jelena Brin Drai progovorila o mužu šeiku i ŠOKIRALA DETALJIMA

Instagram printscreen/jelenabindrai

Poznati

Jelena Brin Drai progovorila o mužu šeiku i ŠOKIRALA DETALJIMA

Nije joj tako lako

Jelena Bin Drai koja je svojevremena osvojila titulu Miss Jugoslavije, već 10 godina živi u Dubaiju, gde se udala za tamošnjeg šeika Saida Bin Draija, čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara.

Par ima i četvoro dece, devetogodišnju Asju, godinu dana mlađeg Hilala, šestogodišnjeg Hamdana i bebu Rašida. No, s obzirom na činjenicu da je udata za šeika, Jelena se često susreće s brojnim uvredama i stereotipima, poput onoga da je „jadnica u haremu“.

– Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko stigla – rekla je nekadašnja mis, sada uspešna poduzetnica za, te se osvrnula i na komentare o tome kako živi u – haremu:

– Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vreme ove pandemije ne moram tpeti i gledati svaki dan – rekla je Jelena kroz smeh, pa otkrila kako izgleda njen život u Dubaiju.

– Kada se ne bavim Sultanovim ženama i kada mi preostane sat, dva slobodnog vremena onda pod „Bin Drai Capital“ vodim zdravstveni sektor, IT-Tech start up sektor, dečiji vrtić i još pokoju kompaniju. Ponekad se bavim i decom, čisto da zapamte ko im je majka. Treniram, a uveče šetam po plaži kada mi otključaju ogradu zlatnog kaveza – rekla je u svom stilu bivša manekenka nedavno.

Lepa manekenka retko kad posećuje Srbiju te kaže da u ove krajeve dođe kad joj obaveze to dozvole i kada se ekstremno zaželi svinjskih ušiju i repova, jer živi u zemlji u kojoj ne jede svinjetina.

Srbija Danas

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top