KOJE SU NAJBOLJE U GODINE U ŽIVOTU SVAKE ŽENE?

pixabay.com

Lifestyle

KOJE SU NAJBOLJE U GODINE U ŽIVOTU SVAKE ŽENE?

Koje su najbolje godine u životu svake žene – ovo nema veze sa starosti, već sa energijom koju žena oseća, neguje i manifestuje! Evo kada ženu prati najviše sreće…

Ako ste se pitali koje su najbolje godine u životu svake žene, važno je odmah da znate da to nema nikakve veze sa godinama starosti, fizičkim izgledom, zategnutom kožom, dugom i gustom kosom i vitkom figurom…

Najsrećnije godine ne moraju da budu povezane sa poletnom mladosti! Najbolje doba žene počinje kada ona sebe poznaje više od bilo koga drugog, zna ko je i ne dozvoljava nikome da dođe i priča joj iluzija. To je period kada ona uspostavlja emocionalnu i ličnu ravnotežu, kada zna kako da maskimalno uživa u životu.

Kada sazna šta želi, kako to želi, šta voli i ne plaši se daživi u skladu sa svojim snovima. Kada prestane da gubi vreme na negativnost, jer shvata da je njen život samo njena stvar.

Najbolje godine žene počinju kada prestane da brine šta ljudi misle o njoj, da gubi vreme sa ljudima koji je ne zaslužuju. Kada otvara vrata i u život pušta samo one ljude koji su vredni njene ljubavi i pažnje.

Najbolje doba žene počinje kada postane zahvalna za sve stvari koje ima, i ne plaši se da želi više i bolje. Najbolje doba žene počinje kada prestane da brine šta je već bilo i šta će biti, i počne da uživa u životu, uprkos problemima, jer život je kratak i ona je već izgubila dovoljno vremena za nešto što nije vredelo.

Najbolje doba žene počinje kada shvati da u seksu ispunjava svoje želje, jer više nema predrasuda i ne stidi se svog tela, a to joj pomaže da uživa više i bolje.

Najbolje doba žene počinje kada dozvoli sebi da bude manje savršena, kada dozvoli sebi da plače zbog toga što je povređena, čak i ako se kaže da je krhka, ne namerava da sakrije i potisne svoje emocije. Ona uvek želi da bude svoja!

Trenutak kada shvati da su bore njene uspomene. Najbolje doba žene počinje kada odluči da bude junakinja svog života i shvati da svaka osoba koja je bila deo njenog života takođe igra važnu ulogu u tome. Bilo da je reč o blagoslovima ili poukama, jer kroz sve, to je ono što je danas.

Najbolje doba žene počinje kada više ništa ne očekuje, jer uvek uzima ono što želi. Kada hoda uzdignute glave, čak i kada je život pun oluja. Kada zna da kaže „volim te“, ne razmišljajući šta će druga strana odgovoriti.

Kada nauči da prolazi kroz bol sopstvene usamljenosti, prestaće da traži sebe u drugim polovinama, jer zna da joj one nisu potrebne, da je cela i svoja, Najbolje godine žene počinju kada ona zahteva poštovanje koje zaslužuje. Kada se oseća snažnom, bez obzira na situacije sa kojima se suočava, uvek je spremna na sve i razmatra sve mogućnosti. Nije je lako iznenaditi.

Najbolje doba žene počinje kada elegancija za nju više nije spoljašnji kvalitet, već manifestacija duše, koja postaje vidljiva svetu.

Najbolje godine žene počinju kada ona zatvori knjigu o tome šta nije funkcionisalo i odluči da počne iznova jer uvek ima vremena da se promeni. Najbolje doba žene počinje kada prestane da čeka sreću od muškarca ili spolja, jer zna da joj je, pre svega, za sreću potrebna ona sama. Kada voli sebe, poštuje sebe i ne gubi dostojanstvo, čak i ako to znači samoću.

Najbolje doba žene počinje kada zna da je biti žena neverovatno sjajno!

Izvor: Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top