Tri najvernija horoskopska znaka – sinonim za neraskidivu odanost

pixabay.com

Ljubav i seks

Tri najvernija horoskopska znaka – sinonim za neraskidivu odanost

Nema mnogo osoba koji će nam kroz život „čuvati leđa“ bez obzira na sve. Prema astrolozima ovo su tri najvernija horoskopska znaka.

Odanost je vrlina koja je potpuno zanemarena u poslednje vreme. Ipak, kad stvari u životu postanu teške potreban nam je neko ko će biti uz nas bez obzira na sve. Astrolog Valerie Evans tri horoskopska znaka izdvaja kao sinonim apsolutne vernosti i odanosti. Ukoliko su vam prijatelji, oni će biti uz vas i u dobru i u zlu.

Ribe

Odane, verne i privržene. Ribama se uvek možete obratiti kada ste u nevolji, ali i kada želite da podelite neke lepe momente. Ovaj znak važi za jedan od najemotivnijih, a poznati su i po tome što su jako odani u partnerskim vezama. Za njih kažu da čak i suviše brinu da nekoga ne povrede, pa je malo verovatno da će vas izdati.

Jarac

Jarac je odgovoran i predan, i uvek igra po pravilima. Poznati su po svojoj odanosti, na poslu posebno. Niti vole promene, niti su skloni da ostavljaju bilo koga na cedilu.

„Često možete videti Jarca kako proslavlja decenijski jubilej na istom radnom mestu“, tvrdi Evans.

Bik

Bikovi su sinonim za odanost. Ako jednom postanete „njihov čovek“, nikada vas neće pustiti da odete.

„Bik može biti tvrdoglav i težak, ali on se usresredi na jednu osobu i ne pušta je“, kaže Evans. Najviše cene stabilnost pa im možete verovati u potpunosti.

Bikovi teže ka ozbiljnim vezama. Nakon što pronađu partnera koji im odogovara, poželeće da budu zajedno celog života. Ovaj znak je ‘na duge staze’, zato očekujte punu odanost bilo da ste prijatelji ili ljubavnici.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top