Đorđe Đoković zaprosio devojku na Kalemegdanu

@naslovnestrane365 Ženi se Đoković! 💍😍❤️🎉🎉🎉 Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića zaprosio je Sašku Veselinov #djordjokovic #saskaveselinov #djokovic #prosidba #svadba #belgrade #serbia #novakdjokovic #exklusiv ♬ Marry You - Bruno Mars

Poznati

Đorđe Đoković zaprosio devojku na Kalemegdanu

Nakon godinu dana veze Đorđe je odlučio da svoju devojku pita da se uda za njega.

Brat našeg poznatog tenisera, Novaka Đokovića, Đorđe Đoković odlučio je da svoju devojku Sašku Veselinov zaprosi. To je uradio na jedan vrlo lep i romantičan način, a sve se odigralo na Kalemegdanu.

Đorđe je kao i mnogo puta do sada Sašku poveo u šetnju gradom i nije ni slutila šta će joj prirediti. On se dogovorio sa svojim prijateljima da joj naprave iznenađenje , organizovao je ljude koji će sve zabeležiti fotoaparatom.

Dok su posmatrali reku Đorđe je kleknuo pred nju i izvadio verenički prsten. Malo je reći da je bila oduševljena. Odmah je rekla „da“ i bacila mu se u zagraljaj, a onda su se dugo grlili.

Da se podsetimo, Đorđe i Saška su u vezi oko godinu dana. U više navrata je on znao da kaže kako bi voleo da žive zajedno.

– Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću – rekao je on jednom prilikom.

Nakon toga su otpočeli zajednički život.

– To je vrlo interesantno pošto mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Posle dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dve nedelje. Kada smo se vratili, došao je kod mene i rekao: „Ne mogu više da prenosim te stvari“, pošto on uzme neku torbu, napuni stvarima za nekoliko dana, donese kod mene, nakon toga menja i tako – ispričala je Saška nedavno.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top