Znate li kako je Snežana Đurišić izgledala u mladosti?

Printscreen/Instagram

Poznati

Znate li kako je Snežana Đurišić izgledala u mladosti?

Da je živela u Holivudu, bila bi joj ponuđena filmska karijera – takva je na početku karijere lepotice bila pevačica Snežana Đurišić

Jedna od najvećih zvezda stara garde narodne muzike Snežana Đurišić spada u poznate ličnosti koje se izdvajaju damskim stilom u svakoj prilici, a popularna pevačica je negovana žena koja oduševljava svojim izgledom.

Ona je nedavno pričala o tome kako je uspela da izgubi više od 20 kilograma kako bi bila u potpunosti zadovoljna svojim izgledom, a oni stariji sećaju se da je Snežana Đurišić i na početku karijere ostavljala snažan utisak lepotom.

Popularna pevačica na sceni je još od detinjstva i kraja šezdesetih, a prvu ploču izdala je 1969. godine, kada je bila devetogodišnjakinja. Kada je imala 12 godina, pozvana je na Titov rođendan u Domu omladine, nakon što je oduševila nastupom na festivalu Beogradsko proleće.

Ipak, najveće uspehe počela je da niže tokom osamdesetih, albumima „Nema ćara od bećara“ i „Mala soba tri sa tri“.I pre toga, publika ju je dobro upamtila po glasu i prirodnoj lepoti, a s početka njene karijere datira jedna crno-bela fotografija, koja godinama kruži društvenim mrežama.

 

U pitanju je Snežanih portret koji podseća na stare fotografije holivudskih zvezda iz dvedesetih i tridesetih, a pevačica je pozirala u elegantnoj kreaciji.

Dok je danas znamo kao plavokosu, Snežana je tada imala tamnu kosu, a nosila je i mladalačku, tršavu bob frizuru.

Nešto kasnije, ona je pustila kosu, a jednoj od pevačicinih prvih fotografija u koloru, vidimo da je ona oduvek očaravala lepotom.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top