DNEVNI HOROSKOP ZA 10. OKTOBAR 2022.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. OKTOBAR 2022.

Ovan

Posao: Dosta naporan početak radne sedmice je pred tipičnim Ovnovima. Dobrodošla bi vam pomoć nekog od bliskih saradnika.

Ljubav: Draga osoba bi mogla danas da se oseti zapostavljeno, pa učinite manji napor da do toga ipak ne dođe.

Zdravlje: Fizički umor.

Bik

Posao: Dosta energičan start uz najavu da bi neki iznenadni detalji mogli da poremete unapred napravljen plan poslovnih aktivnosti. Nema razloga za zabrinutost ukoliko pokažete dovoljno strpljenja.

Ljubav: Bez najave nekih značajnijih preokreta na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana u odnosu na prethodni period.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Blizanci bi ovog prvog radnog dana trebalo da se pozabave završavanjem zaostalih poslova ukoliko ih ima, i pre svega povedu računa o datumima i rokovima da li je sve završeno na vreme kako bi izbegli potencijalno plaćanje penala.

Ljubav: Nije isključeno da vas danas iznenadi pojava stare simpatije ili osobe iz vaše ljubavne prošlosti, pa eto materijala za razmišljanje.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Rak

Posao: Držite se sopstvenog plana i nema razloga da danas svoje zacrtane obaveze ne završite na sasvim zadovoljavajući način. Moguće je da vam iskrsnu neki promakli detalji iz prethodnog perioda.

Ljubav: Nije mudro potezati danas neke priče iz prošlosti, samo ćete dodatno opteretiti postojeći odnos.

Zdravlje: Moguća osetljivost grla, prehlada.

Lav

Posao: Potencijalno dobar radni dan je pred Lavovima ukoliko su postavili realne ciljeve, u suprotnom mogu očekivati manje izazove posebno na polju komunikacije.

Ljubav: Bilo bi dobro da usmerite svoju energiju ka jednom cilju, iako izazovi mogu pristizati sa više strana.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Početkom sedmice bićete zatrpani poslom i papirima. Pokušajte da se izolujete i iz drugog plana rešavate probleme.

Ljubav: Moguće je novo poznanstvo, pa ukoliko vam je to u interesu iskoristite priliku ako ništa drugo ono za finu i opuštenu konverzaciju bez nekih preteranih očekivanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Sve ide svojim ustaljenim ritmom, tako da Vage očekuje jedan sasvim prosečan i opušten dan da bez većih problema završe zacrtane obaveze.

Ljubav: Miran i prosečan dan očekuje vas danas i u sferi ljubavi, što će vam donekle i odgovarati.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Dosta obaveza je pred tipičnim Škorpijama i ovog ponedeljka. Izazove bi mogli da očekujete u sferi komunikacije i organizacije, pa budite dovoljno strpljivi i oprezni.

Ljubav: Oprez u komunikaciji biće vam potreban i u sferi ljubavi, ukoliko želite da izbegnete bespotrebne čarke i nesporazume sa dragom osobom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Strelac

Posao: Dosta pozitivne energije i radnog elana pratiće Strelčeve ovog ponedeljka, tako da bi trebalo da se punom parom usmere ka poslovnim izazovima kojih može biti posebno u polju organizacije i komunikacije sa neistomišljenicima.

Ljubav: Od vas i vaše motivisanosti prvenstveno zavisi ishod današnjih potencijalnih ljubavnih dešavanja.

Zdravlje: Moguća slabija cirkulacija.

Jarac

Posao: Poslovi će se odvijati sporije nego što bi trebalo. Prekoračenje rokova je zasigurno moguće i vi to morate prihvatiti i pokušati da budete što fleksibilniji.

Ljubav: Sve teče svojim tokom kada su u pitanju ljubavna dešavanja. Oni željni promena moraće da se malo strpe i sačekaju povoljniji period.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Odličan dan je pred Vodolijama, da se rasplinu na više strana, počev od predstavljanja novih ideja pa do privođenja kraju projekata od ranije.

Ljubav: Bez posebnih dešavanja na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Dosta dodatnih obaveza Ribe bi mogle da natovare sebi na leđa od saradnika koji nisu svoj deo posla završili na vreme.

Ljubav: Moguće iznenadno poznanstvo moglo bi da vreba danas na sasvim uobičajenom mestu ili pod neobičnim okolnostima, pa eto prilike da popravite raspoloženje i opustite se.

Zdravlje: Napetost, stres.

astroputnik

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top