KAKO POZNATE SRPKINJE IZGLEDAJU BEZ ŠMINKE

Poznati

KAKO POZNATE SRPKINJE IZGLEDAJU BEZ ŠMINKE

Donosimo vam listu 10 slavnih dama sa domaće javne scene koje nemaju problem da se pojave bez šminke, u potpuno prirodnom izdanju.

Na naslovnim stranama ženskih magazina, teško da ćete ugledati žensko lice bez šminke. Ponekad se stiče utisak da društvo slabo toleriše mane bilo kakvog tipa, pa pripadnice lepšeg pola rade sve da ih sakriju, od estetskih korekcija do teške šminke.

Ipak, zbog jakih reflektora i svetala, posao slavnih dama često zahteva da imaju što jaču i težu šminku. Mnogim poznatim ličnostima je to postala i privatna praksa, te su retke situacije u kojima ih možemo videti bez šminke, u prirodnom izdanju.

Mi vam donosimo listu 10 dama sa domaće javne scene koje se ne libe da pokažu svoje lice bez šminke, već ga ponosno ističu i objavljuju fotografije na društvene mreže, na kojima su potpupno prirodne.

  1. Sloboda Mićalović

    Glumica često dodaje fotografije na kojima je bez šminke, a kada se šminka uvek izgleda svedeno, preferirajući prirodan izgled i minimalne količine šminke.

  2. Milica Milša
    Milica Milša
    Milica Milšafoto: Printscreen/instagram/milicamilsaisakovic

    Milica koristi svaki trenutak da uživa u njemu, te se nikada ne obazire na šminku, dok u 6. deceniji izgleda besprekorno bez šminke.

  3. Jelisaveta Orašanin

    Glumica izgleda veoma prirodno, uprkos tome što je minimalno odradila usne i ubrizgala botokos. Često je možemo videti bez šminke.

  4. Sanja Marinković

    Voditeljka često ističe da je protivnica veštačkog izgleda, a njena šminka uvek je bila svedena na minimum, dok je neretko možemo videti i u potpuno prirodnom izdanju.

  5. Lidija Vukićević

    Glumici je nega veoma važna, te ne čudi zbog čega njeno lice uvek izgleda sveže, te nema problem da se pojavi bez šminke.

  6. Emina Jahović

    Retke su prilike u kojima pevačica koristi tešku šminku. Nedavno je pokrenula i svoj brend šminke, a neretko je možemo videti bez mejkapa.

  7. Verica Rakočević

    Kreatorka nikada nije imala problem da se u javnosti pojavi bez šminke, dok su retke situacije u kojima ona zapravo ima šminku na svom licu.

  8. Seka Aleksić

    Jedna je od retkih pevačica koja nema problem da se pojavi bez šminke i pokaže svoje negovano lice.

  9. Katarina Radivojević

    Od samog pojavljivanja na javnu scenu, Katarina je negovala prirodan izgled, dok je šminku minimalno koristila.

  10. Jelena Karleuša

    Jelena često koristi tešku šminku poigravajući se sa njom, dok je jedna od retkih koja ima hrabrosti da iznese vrlo ekscentričan mejkap. Ipak, svoje prirodno lice ne skriva, te je neretko možemo videti bez šminke.

    Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top