Pokloni prema horoskopskom znaku

pixabay.com

Lifestyle

Pokloni prema horoskopskom znaku

Usleđuje sezona darivanja poklona, a vi se opet hvatate za glavu jer nemate ideju šta biste poklonili dragoj osobi?

Ne brinite, niste sami u ovoj agoniji.

Već decenijama unazd, astrologija sugeriše da položaj nebeskih tela u odnosu na zodijačke znakove određuje naše glavne odlike ličnosti i afinitete. To znači da Sunčev znak definiše naš identitet, Mesec emocionalni život, a Ascedent (podznak) ponašanje.

Pa zašto to ne bismo iskoristili prilikom darivanja poklona?

Ukoliko želite da personalizujete vaše darove, potrebno je samo da saznate horoskopski znak voljene osobe, i u narednim redovima možete pronaći inspiraciju za vaš paketić!

Poklon za Ovna – autentičnost iznad svega

Ovnovi važe za najambiciozniji znak u zodijaku.

Osobe rođene u znaku Ovna (od 21.3. do 19.4.) su najčešće okarakterisani kao predvodnici mase i pokretači na akciju. Vrlo su motivisani i imaju želju da konstatno nešto stvaraju i organizuju. U skladu sa tim je potrebno i odabrati dar.

Bilo da su u pitanju pokloni za druga, koleginicu ili člana porodice, važno je da su oni unikatni i sa ličnim pečatom. Na primer, možete se odlučiti za personalizovan set sa rokovnikom i penkalom ili za pribor za modeliranje i izgradnju maketa i diorama.

Dar za Bika – sa hedonizmom nema greške

Bikovi znaju kako da uživaju u svakom trenutku!

Pripadnici znaka Bika (od 20.4. do 20.5.) su pravi hedonisti. Ove osobe su ljubitelji svega što je dobro i lepo, te su često okruženi materijalnim zadovoljstvima. Njihov predvodnik je Venera, pa je i samo logično da ih privlači umetnost u bilo kojoj formi.

Idealan poklon za Bika bi bio na primer personalizovan kolač ili set krofnica sa karakterističnom tematikom iz serija, filmova ili knjiga.

Poklončić za Blizanca – štivo koje probuđuje maštu

Blizanci su osobe koje teže konstantnom učenju i usavršavanju.

Osobe čije je Sunce u Blizancu (od 21.5. do 20.6.) su izuzetno oštroumne i komunikativne. Imaju potrebu da stalno koriste svoj um kako bi istraživale okolni svet, što znači da je njihova pažnja kratkog daha. Fascinirani su rečima i idejama, pa su knjige logična pretpostavka za poklon.

Možete razmisliti o kupovini enciklopedije, audio knjige ili nekog korisnog priručnika.

Paketić za Raka – poklonite nostalgiju

Rakovi su najosećajniji znak u horoskopu!

Rakovi (od 21.6. do 22.7.) su duboko intiutivni i sentimentalni. Vođeni emocijama i empatijom, za njih su male sitnice najveći pokazatelj pažnje i brige. U skladu sa tim je i potrebno birati poklon.

To znači da možete razmotriti opciju da ovom vodenom znaku poklonite nešto simbolično i karakteristično, poput albuma za slike ili video kompilacije vaših najlepših trenutaka zajedno.

Znak pažnje za Lava – luksuz u malom pakovanju

Za Lava, svet je njegova pozorišna bina, a on je glavni glumac.

Osobe rođene u znaku Lava (od 23.7. do 22.8.) obožavaju da su u centru pažnje i da je sav fokus usmeren na njih. Kao što je Sunce najsjajnija zvezda naše galaksije, tako i Lav želi da bude centralna tačka svih priča i događaja.

Ovo samo znači da njihov poklon mora da odiše luksuzom, glamurom i estetikom, te preporučujemo da im kupite neki odevni komad ili interesantan aksesoar.

Detalj za Devicu – savršenstvo za savršenstvo

Device su najveći perfecionisti!

Ukoliko je vaš prijatelj Devica u horoskopu (od 23.8. do 22.9.) to znači da je pronicljiv, temeljn i vrlo metodičan. On uživa u planiranju i analiziranju stvari, a ima i sjajan osećaj za pisanje.

Stoga predlažemo da se odlučite za poklon u skladu sa njegovim odlikama, tj. za recimo detaljan planer događaja ili za unikatan notes za vođenje evidencije.

Poklon za Vagu – mozgalice za edukativnu razonodu

Vage su oštoumne, visprene i inteligentne.

Ovaj vazdušni znak zodijaka (od 23.9. do 22.10.) uživa u balansu i rešavanju kompleksnih zadataka. Obožava da provodi slobodno vreme mozgajući i učeći, pa njegov poklon treba da bude u skladu sa njegovim afinitetima i tendencijama.

Razmislite da im poklonite zanimljive 3D puzle ili neke društvene igre.

Sitnica za Škorpije – misterija im je najveći užitak

Škorpije su vrlo strastvene, odlučne i tajnovite.

Pripadnici vodenog znaka Škorpije (od 23.10 do 21.11.) ne izražavaju emocije jasno, ali vrlo direktno stavljaju do znanja šta žele. Oni su fascinirani misterijama i nesvakidašnjim pojavama, što mnogima predstavlja problem prilikom biranja poklona.

Naš savet je da se odlučite za zanimljiv Escape room i priredite Škorpijama uzbudljiv doživljaj vredan pamćenja.

Poklon vaučer za Strelca – putovanje za pamćenje

Strelčevi su prave avanturističke duše!

Osobe u znaku Strelca (od 22.11. do 21.12.) se vode onim “što na umu, to na drumu”. Vrlo su spontani i imaju naviku da razmišljaju i deluju van ustaljenih okvira. Kao nepredvidivi buntovnici, obožavaju putovanja i avanture.

Upravo to treba biti njihov poklon, vaučer za letovanje ili zimovanje iz njihovih snova.

Poklončić za Jarca – najveći ljubitelji tradicije

Jarčevi su praktični i sigurni.

Kada pomislite na osobu rođenu u znaku Jarca (od 22.12. do 19.1), prve asocijacije su vam verovatno smirenost i nezavisnost. Ovaj znak zodijaka poštuje i ceni tradicionalne vrednosti, pa je i samo prikladno da mu dodelite dar u skladu sa njima.

Možete razmotriti da im poklonite umetničku sliku koja na neobičan način izražava ove dragocenosti.

Originalan poklon za Vodoliju – odlučite se za unikatnost

Vodoljije su istovremeno stidljive i ekscentrične.

Vodolije (20.1 do 18.2.) važe za filozofe i duboke mislioce, jer uživaju da interpretiraju umetnost –  bilo kao film, muziku ili književnost. Oni imaju sposobnost da vide potencijal u svemu što ih okružuje.

Stoga je naša preporuka da ovom znaku zodijaka poklonite knjigu njegovog omiljenog autora ili gramofonsku ploču renomiranog umetnika.

Dar za Ribu – uposlite maštu i kreativnost

Ribe su najintiutivniji znak zodijaka.

Osobe rođene u znaku Ribe (od 19.2. do 20.3.) su poznate po tome što su vrlo kreativne, inspirativne i inteligentne. Pune razumevanja za druge, one su u stanju da razumeju svet na jedinstven način.

Profesionalan pribor za slikanje i crtanje bi zato bio idealan poklon za Ribe.

Nadamo se da vam je ovaj tekst bio koristan, koliko i zanimljiv, te da smo uspeli da vam dodelimo dovoljno relevantih informacija kako biste se sa lakoćom odlučili za savršen poklon – Želimo vam puno sreće u ovom poduhvatu!

 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top