NAJEFIKASNIJI NAČIN KAKO DA PREPOZNATE DOBROG ČOVEKA

pixabay.com

Lifestyle

NAJEFIKASNIJI NAČIN KAKO DA PREPOZNATE DOBROG ČOVEKA

Dovoljno je da obratite pažnju na samo jednu stvar, kako biste prepoznali dobrog čoveka!

Da li ste se ikada zapitali ko je i zbog čega dobar čovek? Mnogo je odgovora na ovo pitanje, ali samo je jedan adekvatan – osobu određuje ono što nosi u duši, kao i energija koju emituje. To govori o njemu bolje od bilo koje reči.

Jedan drevni mudrac je u samo jednoj rečenici opisao način na koji vrlo lako možemo zaključiti kakva je neka osoba. Zato, pažljivo pročitajte njegove reči i dobro ih upamtite!

– Ne možete ga prepoznati po onome što on govori, ni prema tome kako izgleda, već prema atmosferi koja se stvara u njegovom prisustvu. To je dokaz. Jer niko ne može da stvori atmosferu koja ne pripada njegovom duhu – istakao je.

U ovom postupku je najvažnije pratiti svoju intuiciju, onaj osećaj u stomaku koji se probudi kada nešto nije kako treba. Nikada ga ne ignorišete.

Kada se dobro zamislite, zaista je tako. Sigurno vam se desilo da se u nečijem društvu osećate nelagodno, unemireno, a neretko postanete i nervozni. Čak i kada se neko pretvara, kada se trudi da bude previše ljubazan, a zapravo ima loše misli i namere, vi to možete osetiti.

Sa druge, strane, ima i ljudi koji vas njihovim prisustvom ne samo smire, već i oraspolože, te se osećate mnogo bolje nakon susreta. Kada osoba oko vas stvara atmosferu prijateljstva, ljubavi, divne energije, takvu da želite da joj se priližite i ponovo je vidite, u vama se budi osećaj da je ona dobar čovek, neko kome možete verovati i koga vredi voleti.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top