U URNEBESNE ČIZME koje je obuo sin Marije Karan gledali su svi na svadbi u Holivudu: Mali Marko ima tek 3 godine, a već je TRENDSETER

instagram

Poznati

U URNEBESNE ČIZME koje je obuo sin Marije Karan gledali su svi na svadbi u Holivudu: Mali Marko ima tek 3 godine, a već je TRENDSETER

Kad vidite kakve je čizme sin Marije Karan obuo na holivudsko venčanje, nećete znati da li da se istopite od slatkoće ili da umrete od smeha!

Naša glumica Marija Karan koja već dugi niz godina živi u Americi, brzo je postala deo tamošnjeg džet-seta. Tako se ovog vikenda pojavila na svadbi vlasnika lanca poznatih restorana, a sina Marka Lea je tako dobro stilizovala da je bio glavna zvezda na venčanju.

Sin Marije Karan je mali trendseter
SIN MARIJE KARAN JE MALI TRENDSETERFOTO: INSTAGRAM

Da će mali Marko Leo biti pravi srcelomac već je očigledno, a čini se i da mu je modni ukus sa samo tri godine jako istančan. Kako je Marija prenela na svom Instagram profilu, njen sin na svadbu nije želeo da pođe bez ovih trendi kaubojki.

„MUST HAVE“ ZA SVADBARSKA OKUPLJANJA – KAUBOJKE!FOTO: INSTAGRAM

Duboke kaubojke od bež-braon kože upario je sa crnim pantalonama i jaknicom ispod koje je nosio belu košuljicu i naravno – leptir mašnu. Pravi mali šarmer!

Marija je za venčanje obukla haljinu naše dizajnerke Marije Tarlać preko koje je ogrnula kratku bež bundicu, a na slici koju je objavila na Instagramu društvo im prave dve veoma popularne četvorogodišnjakinje – Mila i Ema Staufer.

Mila i Ema su najpoznatije bliznakinje Instagrama koje prati preko 4 miliona ljudi, imaju svoj Jutjub kanal gde objavljuju smešne snimke koje prate ljudi širom planete.

Izgleda da su ove slavne devojčice „pale“ na šarm malog Marka. A kako i ne bi – presladak je!

Izvor: Zena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top