KO JE DEČKO MARIJE KARAN, KOJI JOJ JE UDARIO ŠAMAR!

Printscreen/Instagram

Poznati

KO JE DEČKO MARIJE KARAN, KOJI JOJ JE UDARIO ŠAMAR!

Glumicu Mariju Karan jutros je udario njen dečko B. V. nakon što su se posvađali u Francuskoj ulici u Beogradu

V.B. je IT stručnjak i godinama usko sarađuje sa Fakultetom tehničkih nauka u Novom Sadu. U slobodno vreme bavi se sportom, a član je Upravnog odbora Saveza hokeja na ledu Srbije. Pored toga zanima ga i umetnost, što je Mariju posebno privuklo kod njega.

V. B. iza sebe ima jedan brak i decu.

Vladan Balaban

Podsetimo, patrola, koja je došla po pozivu, na ulici je zatekla porše kajen u kom se na mestu vozača nalazila glumica Marija Karan, a na mestu suvozača njen dečko.

Policija je utvrdila da su se njih dvoje prethodno posvađali u jednom poznatom prestoničkom restoranu polse čega je dečko izašao iz restorana i krenuo ka garaži u Dositejevoj, piše Telegraf.rs

Odmah potom usledila je nova rasprava između njih dvoje posle koje je V. B. otvorenom šakom udario Mariju u desnu stranu lica, a tom prilikom je nastala vidna povreda u vidu manje otekline.

Glumica je zatim uzela tegove i PP aparat i navedenim predmetima razbila zadnje staklo na vozilu.

Zbog zadobijenih povreda Marija je kolima SHP u pratnji patrole prevezena na UC, gde se još uvek nalazi.

Od strane radnika OZSK konsultovan je dežurni tužilac u Beogradu, Olivera Davidović, koja se izjasnila da nema elemenata krivičnog dela i da V.B. može, ukoliko želi, da podnese prekršajnu prijavu za krivično delo za uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Telegraf

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top