PREMINUO MARINKO ROKVIĆ: Pevač izgubio bitku u 68. godini

Printscreen/Instagram

Poznati

PREMINUO MARINKO ROKVIĆ: Pevač izgubio bitku u 68. godini

Pevač Marinko Rokvić preminuo je danas u Beogradu u 68. godini.

Podsetimo, nedavno su se u javnosti pojavile informacije da je Marinko hospitalizovan i da je njegovo zdravstveno stanje kritično.

Njegov sin, Nikola Rokvić i pored saopštenja koji su dali, izašao je ispred porodične kuće na Košutnjaku i tom prilikom se obratio medijima:

— Šta da vam kažem, dali smo javno saopštenje, kako bi se osećali. Teško nam je, nemam reči. Nadam se da razumete našu tugu, bol, a i radost što smo imali takvog oca koji nam je pokazao mnoge stvari, posebno u poslednjih godinu dana u njegovoj borbi sa kancerom. Pokazao je čojstvo i junaštvo, spasao je nas od sebe i bio je veliki junak. Hvala na razumevanju – rekao je Nikola okupljenim medijima, a piše Kurir.

Podestimo da je pevač izgubio bitku sa opakom bolešću tumorom pankreasa, a povodom njegove smrti oglasila se porodica:

— S velikom tugom obaveštavamo javnost da je naš voljeni suprug, brat, otac i deda Marinko Rokvić, preminuo jutros nakon teške borbe sa kancerom pankreasa. Porodica u ovom neizmerno teškom trenutku moli da poštujete njenu privatnost. Detalji o datumu održavanja sahrane biće naknadno objavljeni – rekla je porodica Rokvić u saopštenju za medije.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top