Pa hajde, molim te, brzo, zašto kasniš? Žurimo! Reči Šabanovog kuma svedoče koliko je pevač bio NERVOZAN I NEMIRAN pre nego što su seli u automobil!

Printscreen

Poznati

Pa hajde, molim te, brzo, zašto kasniš? Žurimo! Reči Šabanovog kuma svedoče koliko je pevač bio NERVOZAN I NEMIRAN pre nego što su seli u automobil!

„Krenuli, bio je malo nervozan i tu mi je zamerio što ga nisam probudio tri minuta ranije.“

U rano nedeljno jutro na autoputu A2 u blizini grada Bilefelda, na zapadu Nemačke, spasioci su iz smrskanog „seata“ izvukli tela trojice teško povređenih muškaraca.

Reč je o Šabanovom kumu Slobodanu Bobanu Stojadinoviću, koji je tokom stravične nesreće u „seatu“ sedeo neposredno iza Šabana Šaulića. Stojadinović je iz bolničke postelje, za koju su ga prikovale teške povrede, ispričao šta se događalo u tim kobnim minutima.

„Do pola 4 smo imali nastup u klubu. Onda smo se dogovorili da pošto imamo avion rano ujutru legnemo u hotelu i da ga budim u 6.15 sati. To je bio dogovor. Došao sam u sobu, sat vremena sam spavao i u 6.15 me budi telefon. Ustajem, a u tom trenutku Šaban je već bio budan i spreman, te mi lupa na vrata. I pitam ga: „Pa zašto žuriš?“ A on mi kaže: „Pa hajde, molim te, brzo, zašto kasniš? Žurimo!“ Malo mi čudno bilo zašto me zove i zbog čega, nikada pre nije tako. Imali smo još tri sata do poletanja aviona njegovog. Brzo sam se obukao, spustio dole, ušli smo u auto. Krenuli, bio je malo nervozan i tu mi je zamerio što ga nisam probudio tri minuta ranije. Pazite, tri minuta, nisam mogao sa verujem. Sav je bio čudan! – kaže Stojadinović.

Izvor: Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top