Mihail Labkovski: Svaka ostvarena žena poseduje ovih 7 osobina!

pixabay.com

Lifestyle

Mihail Labkovski: Svaka ostvarena žena poseduje ovih 7 osobina!

Da li se slažete?

1. Nezavisna je u svakom smislu te reči (pre svega finansijski)

Ovakve devojke obično od rane mladosti razmišljaju kako će i gde zarađivati za život. One odlučuju da rano napuštaju roditeljski dom, ne plaše se da odu u drugi grad ili zemlju da se školuju, razvijaju se i rastu.

Takve devojke do 25. godine života već imaju jasan plan karijere, neka već ima značajno radno iskustvo i uradile su nešto u životu. Njihovo delanje se ne zaustavlja na pukom planiranju i nalaženju objašnjenja zašto im nešto ne ide od ruke – one rade na svojoj budućnosti!

2. Od malih nogu je naučila da se uzda samo u sebe

Ona ne smatra da joj bilo ko duguje bilo šta ili da joj je zagarantovan divan život, čak i ako su mama i tata bili divni, a detinjstvo idiličn. Ona se uzda u vlastite napore, mogućnosti i sposobnosti.

3. Ona ne traži pomoć

Možda će je i zatražiti ali to znači da je već sve pokušala: analizirala je situaciju, pokušala je nekoliko puta da sama dođe do rešenja, i kada se konačno uverila da ne može sama da reši problem, odlučuje da potraži nekog ko bi joj pomogao. I ima pravo.

Zanimljivo je da se ova osobina obično ispoljava još u školi. Devojčica, suočena sa nerešivim zadatkom iz matematike, sedi nad knjigom ceo dan i tek uveče se obraća mami ili tati s molbom da joj pomognu. U budućnosti ne tako uspešne žene ponašaju se drugačije: kod prve teškoće kukaju i mole da neko drugi preuzme problem na sebe.

4. Ona ne pravi kompromise

One ne strepe da neće uspeti, da neće same izaći na kraj sa nečim, i nije im potrebno odobrenje drugih. Ove devojke napuštaju aktivnosti koje ih ne ispunjavaju, u tinejdžererskom dobu same odlučuju šta će da budu kad porastu i koju školu da upišu, ove studentkinje ne kupuju seminarske radove, jer ih interesuje smer koji su odabrale. One se ne viđaju s momcima koji ih ne poštuju.

Suprotno glasinama zavidljivaca, dobijaju posao, muža i život kakav žele. Beskompromisno se ophode i prema poslu. One će zauzeti stav o eventualnom problemu na poslu, a ako se ništa ne promeni, preći će na drugo radno mesto, u drugi sektor ili u drugu kompaniju.

5. Ona se nikada i ni sa kim ne upoređuje

Ona se ne odmerava sa drugaricama, ni s rođacima ni s kolegama po svojim dostignućima, finansijama ili društvenom statusu. Vrlo je svesna toga da će se uvek naći neka mlađa, zgodnija, bogatija, uspešnija, glamuroznija, možda s titulom vojvotkinje. Ona se upoređuje sa samom sobom, onom od juče ili onom od prošle godine, i ocenjuje isključivo svoja dostignuća u tom periodu.

6. Ona je zadovoljna svojim izgledom

Ne želi da operiše nos, ne povećava usne i grudi, nije stalno na dijeti i ne potresa se što je pojela dva parčeta torte.

Ona se neguje, vodi računa o izgledu i ne žali se da nije dovoljno lepa. Ona brine o svojoj spoljašnjosti bez namere da je promeni.

7. Ona ne prihvata nejednakost

Načelo „muškarac je hranitelj“ za nju je potpuno nezamisliv. Sa njom možete komunicirati samo na ravnopravnoj osnovi, i nije važno ko je bogatiji, autoritativniji ili zauzima višu poziciju. Ona će razgovarati sa direktorom državne korporacije kao i sa kasirom u prodavnici, nikada neće dozvoliti sebi da bude nepristojna prema konobaru, ali neće tolerisati ničije nipodaštavanje.

Izvor: detinjarije.com

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top