UPRKOS VELIKOM TALENTU, NIKADA SE NIJE BAVILA MUZIKOM: Upoznajte Breninu rođenu sestru, koja već godinama živi u Kanadi (FOTO)

instagram

Poznati

UPRKOS VELIKOM TALENTU, NIKADA SE NIJE BAVILA MUZIKOM: Upoznajte Breninu rođenu sestru, koja već godinama živi u Kanadi (FOTO)

Brena ima brata i sestru, ali zbog velike udaljenosti, Faketu ne viđa često koliko bi želela

Pevačica Lepa Brena je otvoreno pričala o svom detinjstvu, roditeljima, a poznato je da i ima brata i sestru, Faruka i Faketu.

Brenina sestra Faketa već dugi niz godina živi u Kanadi, a ima dve ćerke.

Zanimljiva je činjenica da su i Faruk i Faketa talentovani za muziku, kao i njihova najmlađa sestra, koja je ostvarila neverovatne uspehe.

Ipak, uprkos tome što je bila veoma nadarena, Faketa se nikada nije bavila muzikom.

Brenina sestra izgleda jako lepo i negovano.

 

– Otkako znam za sebe, naša majka je lepo pevala sevdalinke. Faketa je međutim počela da peva pre mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem profesorke muzičkog vaspitanja Radmile Ćorović. Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proleća – izjavila je Brena pre nekoliko godina.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top