KOMŠIJE OTKRILE DETALJE IZ ŽIVOTA GLUMCA: „Andrija je našao bogatu Beograđanku, ne brinemo za njega“

instagram

Poznati

KOMŠIJE OTKRILE DETALJE IZ ŽIVOTA GLUMCA: „Andrija je našao bogatu Beograđanku, ne brinemo za njega“

Stanari zgrade u koju se prošle godine uselio glumački par kažu da je glumac vrlo aktivan u komšijskim akcijama, dok glumicu viđaju samo u prolazu.


FOTO: _DJEDJA_ / INSTAGRAM
Glumački par Andrija Milošević i Aleksandra Tomić nastanili su se nadomak Ade Ciganlije u naselju Banovo brdo. Kupili su jednosoban stan u blizini Aleksandrinog porodičnog doma. Pošto su se skućili prošle godine, susedi ih još uvek nisu dobro upoznali.

– Ovde stanuje moja majka koja nam čuva decu dok smo na poslu. Rekla nam je da joj je Andrija komšija, devojku nije spominjala. Mama kaže da je on jako simpatičan i neposredan, čuje ga kako razgovara u liftu sa komšijama – rekao nam je jedan mladi gospodin dok je sa suprugom i decom išao prema automobilu.

Jedan od Andrijinih komšija blago ironičan rekao je:

– Ne brinem ja za njega. Mima i Milan Karadžić su ga probili u glumi, a onda je počeo sam da širi svoju mrežu. Našao bogatu Beograđanku zbog koje je bio letos i na Jamajci kod njenog prijatelja biznismena na svadbi o kojoj se brujalo danima. Snašao se kao i svi Crnogorci u Beogradu.

Tri devojke iz Andrijine zgrade hvale komšiju.

– Šta da vam kažem o Andriji osim da je dobar i ljubazan komšija. Znam da stanuje na četvrtom ili na petom spratu. Njegovu devojku ne znam. Baš sam mislila da je slobodan dečko posle neke duge veze – rekla je Andrijina mlada komšinica, očigledno razočarana zbog saznanja da je u vezi i da ne živi sam.

Jedan od mladih roditelja iz susednog ulaza otkrio nam je da Andrija i Aleksandra retko pešače i da se uglavnom sreću u garaži, odakle idu direktno liftom ka stanu.

– Andrija ne glumi zvezdu iako ga svi prepoznaju. Devojka mu je lepa i simpatična, ali on dominira zbog harizme. Sjajan je komšija i vrlo preduzimljiv ne samo u poslu kojim se bavi, nego i u privatnom životu. Drago mi je da je osnovao svoje pozorište. Ova dva ulaza imaju zajedničku garažu i za sve što treba da radimo u interesu svih nas Andrija se među prvima uključuje u akciju. Vrlo je fin – istakao je komšija glumačkog para. U obližnju lokalnu prodavnicu Andrija ne dolazi svakodnevno, ali svakako ga viđaju nekoliko puta nedeljno.

– Andrija kupuje kod nas cigarete obavezno i uvek poneki slatkiš. Nema neki omiljeni proizvod, a ne znam da li kupuje za sebe, devojku ili za oboje. On je uvek nasmejan i opušten. Super je. Devojka nikad ne dolazi sa njim, obično ga čeka u kolima – kaže prodavačica za „Blic”.

Andrija je slomljen zbog smrti majke

Raspitivali smo se u staroj beogradskoj kafani koja je odmah do Andrijine i Aleksandrine zgrade.

– Andrija je odličan dečko, neposredan i prirodan i smeje se kao neki dobrodušni dečak. Kad se gradila njegova zgrada on je kod nas u bašti sedeo sa majstorima i dogovarao se o uređenju stana – rekla je gospođa Borka, vlasnica kafane, a gost Dača dodao: Andrija je fin normalan dečko i vrlo prijatan. Potresen je i slomljen zbog smrti majke.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top