Mirka se skockala i izgleda KAO BOMBONICA: Videćete na njoj trend koji opseda i svet i Srbiju i koji hiljade i hiljade žena OBOŽAVAJU

instagram

Poznati

Mirka se skockala i izgleda KAO BOMBONICA: Videćete na njoj trend koji opseda i svet i Srbiju i koji hiljade i hiljade žena OBOŽAVAJU

Kad neće Mirka Vasiljević da naprvi svoj profil na Instagramu, tu je njen nevenčani suprug Vujadin Savić da na ovoj društvenoj mreži objavi njenu fotografiju. A na ovoj sve puca od slatkoće.

Vujadinu je najzanimljivije bilo to što su njegova Mirka i njegov saigrač iz Crvene zvezde, slovenački fudbaler Erik Jirka, nosili slične odevne kombinacije (kao da su se dogovarali). Jirka se, bogami, ozbiljno sredio, a Mirka je napravila pun pogodak.

Mirka Vasiljević i Erik Jirka
MIRKA VASILJEVIĆ I ERIK JIRKAFOTO: INSTAGRAM

Jednostavna kombinacija pastelnih tonova je i za one koji vole klasičniji stil i za one koji prate trendove. A Mirka odlično zna da je trenutno veoma aktuelan safari stil, tako omiljen među ženama.

Trend safari odeće kao retko koji pristaje skoro svakoj devojci, odnosno ženi i tako je lak za kombinovanje sa garderobom koja se već ima u ormanu.

Glumica i mama troje dece odabrala je bež i krem tonove, a na drugom kraju sveta, na snimanju modne kampanje u Njujorku, Adrijana Lima nosi pastelnu zelenu, safari haljinu.

Prednost ovog stila koji će veliki prolećni hit (a čini se da nikad ne gubi na aktuelnosti) jeste u tome što izgleda veoma moderno, a nimalo prenaglašeno.

Na raspologanju ima toliko kombinacija…. Veoma efektno izgledaju spojevi odeće u boji peska i metalik nakita.

Izvor: Zena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top