Njeno pravo ime je Jelena: Nemam majčinski instikt i ne verujem u Boga! (FOTO)

Poznati

Njeno pravo ime je Jelena: Nemam majčinski instikt i ne verujem u Boga! (FOTO)

Dama među glumicama sebe uopšte ne doživljava tako

Helen Miren je rođena 26. jula 1945. godine kao Jelena Lidija Vasiljevna Mironova. Otac joj je bio poreklom Rus, a majka  Engleskinja. Važi za jednu od najotmenijih glumica u Holivudu. 

Karijeru je igradila isključivo talentom, upornošću i radom. Upravo zbog karijere, njen privatni život je mnogo pretrpeo.

Helen Miren se udaje tek u 52. godini za dugogodišnjeg partnera Tejlora Hekforda. Nikad nije htela da rodi decu jer smatra da nema majčinski instikt.

Nekoliko puta je izjavila da ne veruje u Boga, ali zato od malih nogu veruje u bića kao što su vile i vilenjaci.

Četiri godine je živela sa glumcem Lijamom Nisonom, pre nego što je upoznala sadašnjeg muža Tejlora.

Ovo su njene izjave koje prikazuju pravu ličnost Helen Miren:

O njoj: Veliki trik je naučiti da živiš sa tim što si poznat po tome što si kul i glamurozan, a ne što si divan.

O nagradama Akademije: Sve što treba da uradite je da izgledate kao go*no na filmu i svi misle da ste sjajan glumac. Zapravo, sve što si uradio je da si dozvolio da izgledaš kao go*no. Meso se prodaje. Ljude ne žele da vide slike crkve. Žele da vide golo telo.

O tituli dame: U Engleskoj je to velika stvar. Mislim da je to velika čast. Ali morala sam ozbiljno da razmislim o tome nekoliko nedelja. Na kraju sam podlegla ponosu.

 

O njenom zahtevu da je intervjuiše novinar, a ne novinarka: Više volim da radim sa novinarima, jer postoji niz novinarki koje su prave kučke – zlobne i gadne jer ste druga žena ižele da se osećate kao go***. To je sve uznemirujuće. Veoma sam pažljiva kada me intervjuiše žena jer uvek osećam da iza leđa krije nož.

Stil.kurir.rs

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top