Njeno pravo ime je Jelena: Nemam majčinski instikt i ne verujem u Boga! (FOTO)

Poznati

Njeno pravo ime je Jelena: Nemam majčinski instikt i ne verujem u Boga! (FOTO)

Dama među glumicama sebe uopšte ne doživljava tako

Helen Miren je rođena 26. jula 1945. godine kao Jelena Lidija Vasiljevna Mironova. Otac joj je bio poreklom Rus, a majka  Engleskinja. Važi za jednu od najotmenijih glumica u Holivudu. 

Karijeru je igradila isključivo talentom, upornošću i radom. Upravo zbog karijere, njen privatni život je mnogo pretrpeo.

Helen Miren se udaje tek u 52. godini za dugogodišnjeg partnera Tejlora Hekforda. Nikad nije htela da rodi decu jer smatra da nema majčinski instikt.

Nekoliko puta je izjavila da ne veruje u Boga, ali zato od malih nogu veruje u bića kao što su vile i vilenjaci.

Četiri godine je živela sa glumcem Lijamom Nisonom, pre nego što je upoznala sadašnjeg muža Tejlora.

Ovo su njene izjave koje prikazuju pravu ličnost Helen Miren:

O njoj: Veliki trik je naučiti da živiš sa tim što si poznat po tome što si kul i glamurozan, a ne što si divan.

O nagradama Akademije: Sve što treba da uradite je da izgledate kao go*no na filmu i svi misle da ste sjajan glumac. Zapravo, sve što si uradio je da si dozvolio da izgledaš kao go*no. Meso se prodaje. Ljude ne žele da vide slike crkve. Žele da vide golo telo.

O tituli dame: U Engleskoj je to velika stvar. Mislim da je to velika čast. Ali morala sam ozbiljno da razmislim o tome nekoliko nedelja. Na kraju sam podlegla ponosu.

 

O njenom zahtevu da je intervjuiše novinar, a ne novinarka: Više volim da radim sa novinarima, jer postoji niz novinarki koje su prave kučke – zlobne i gadne jer ste druga žena ižele da se osećate kao go***. To je sve uznemirujuće. Veoma sam pažljiva kada me intervjuiše žena jer uvek osećam da iza leđa krije nož.

Stil.kurir.rs

loading...
Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top