U TOM TRENUTKU REŠILA JE DA STAVI TAČKU: Ana Sević otkrila pravu ISTINU o razvodu, a evo šta kaže o odnosu sa Darkovom verenicom! Ovo NIKADA ne bi DOZVOLILA!

instagram

Poznati

U TOM TRENUTKU REŠILA JE DA STAVI TAČKU: Ana Sević otkrila pravu ISTINU o razvodu, a evo šta kaže o odnosu sa Darkovom verenicom! Ovo NIKADA ne bi DOZVOLILA!

Ana Sević i Darko Lazić su se posle kraha braka okrenuli svako svom životu, imaju nove emotivne partnere ali na brak zakonski još nisu stavili tačku.

Na pitanje o tome da li ima istine u tome da jedno od njih dvoje koči razvod, Ana odgovara:

– Ja uopšte više ne želim da se bavim time. Uskoro će se desiti to. Ja sam stavila tačku na to odavno. To se dugo prolongiralo i mislim da je krajnje vreme da se to završi. To je to – izjavila je Sevićeva za IDJTV.

– Mi smo u okej odnosima, kao što smo i uvek bili – dodala je pevačica uz širok osmeh.

– Šta god da ljudi misle i pišu, Darko i ja znamo kakav je naš odnos, i što se nas dvoje tiče mi nikada nismo imali problem. Nama su se jednostavno putevi razišli. Imamo drugačije poglede na život, drugačije prioritete, želje i razmišljanja. Van svake pameti je da neko živi po meri onog drugog ili da sebe sputava u mnogim stvarima ako druga osoba u paru to ne želi. Razvod nije nešto što se dešava preko noći. To je nešto o čemu se jako dugo razmišlja. U mom slučaju, kada sam bila sigurna da sam uradila sve da taj brak opstane, i kada to nije prošlo, ja sam stavila tačku na to, i to je to – ispričala je Ana.

Izvor: KURIR

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top