NAKON ŠTO JU JE VERENIK JAVNO PREVARIO, SRUŠIO JOJ SE CEO SVET: Naša poznata pevačica posle teškog perioda napravila DRASTIČNU PROMENU i izgleda BOLJE NEGO IKAD!

Poznati

NAKON ŠTO JU JE VERENIK JAVNO PREVARIO, SRUŠIO JOJ SE CEO SVET: Naša poznata pevačica posle teškog perioda napravila DRASTIČNU PROMENU i izgleda BOLJE NEGO IKAD!

Pevačica Aleksandra Bursać prošle godine doživela je emotivni krah kada je saznala da ju je tadašnji verenik prevario

Nekadašnja učesnica takmičenja Zvezde Granda, pevačica Aleksandra Bursać, bila je pred udajom kada joj se preko noći srušio ceo svet. Naime, pevačica je saznala surovu istinu da je njen tadašnji verenik prevario sa starletom Anđelom Vešticom, i to tako što je u njegovom telefonu pronašla eksplicitne poruke. O ovoj temi tada joj je bilo teško da priča, a nešto kasnije otvorila je dušu i priznala da joj se u tom trenutku srušio ceo svet, zbog čega je završila kod psihologa.

– Bilo mi je veoma teško da o tome pričam. Ne volim da se sećam tih stvari niti da ga pominjem. išla sam kod psihoterapeuta, to mi je mnogo pomoglo. Tamo sam mogla da izbacim sve iz sebe. Na kraju me je terapeut pitao: „Zbog čega si ti tužna? Jesi li ti svesna da si ovime dobila, a ne izgubila? – ispričala je krajem prošle godine Aleksandra za „Alo“ i dodala da joj je najteže bilo zbog činjenice da je sa Zoranom tada planirala brak i decu.

Nekoliko meseci kasnije, Aleksadra je rešila da napravi veliku promenu, i ako je suditi po njenim novim fotografijama, srećnija je nego ikad.

Naime, pevačica je odlučila da napravi drastičnu promenu kada je njen fizički izgled u pitanju, pa je svoju prepoznatljivu plavu kosu ofarbala u tamno smeđu nijansu.

Komentari oduševljenih fanova ne prestaju da pristižu, a mnogi su se složili da pevačica blista.

Izvor: Glossy

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top