Na snimanju filma slomila 3 rebra, ćutala i trpela da ne razočara kolege: Hale Beri je novi simbol za posvećenost! (FOTO)

Poznati

Na snimanju filma slomila 3 rebra, ćutala i trpela da ne razočara kolege: Hale Beri je novi simbol za posvećenost! (FOTO)

Najveću podršku joj je pružio kolega Kijanu Rivs, koji u filmu tumači glavnu ulogu

Nepobedivi Džon Vik ima nepobedivu zvezdu! Na konferenciji za novinare u aprilu, Hale Beri je priznala da je slomila tri rebra dok je snimala film Džon Vik 3 – Parabelum. Čak nije ni shvatila svoju povredu do pet nedelja kasnije i nakon što je dobila medicinsku pomoć. Kaže da se „vratila još bolja i jača“.

„Nisam želela da razočaram svoje kolege“, istakla je Hale Beri, kojoj je, pošto je konačno saznala za svoju povredu, najveću podršku pružio Kijanu Rivs, koji u filmu tumači glavnu ulogu.

Sada povredu naziva „značkom časti“. U trećem nastavku ovog filma, Berijeva igra ulogu stare prijateljice Džona Vika, Sofiju, koju poziva u pomoć u njegovoj borbi sa ozloglašenim Visokim stolom.

Tokom šest meseci trenirala je zajedno sa pet pasa koji igraju njene smrtonosne pseće pratioce. Prema Hale, psi su uvek bili poslednji deo njenog treninga svaki dan, i njen omiljeni deo.

„Moja dva glavna psa na neki način imaju svoje ličnosti i svaki od njih ima neku svoju sposobnost i dobar je u određenim stvarima“, rekla je Beri. „Neki su dobro zaurlali, neki su dobro ujedali, neki su skočili više od ostalih.“

Ona će takođe režirati i glumiti u filmu Bruised, i ponovo će raditi sa koreografima borbe iz filma Džon Vik (kao da već nije slomila dovoljno rebara).

Stil.kurir.rs

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top