ONA IMA 54 GODINE I IZGLEDA SAVRŠENO: Čuvena Sindi Kraford otkriva tajnu lepote i mladolikosti!

Poznati

ONA IMA 54 GODINE I IZGLEDA SAVRŠENO: Čuvena Sindi Kraford otkriva tajnu lepote i mladolikosti!

Iako ima dovoljno novca za skupe brendove, ne obazire se na to!

Sindi Kraford tvrdi da je pre svega ključ u tome da prilagodite šminku koju koristite svojim godinama, te da imate na umu da je preparativna kozmetika važnija od dekorativne i da fokus treba da vam bude na nezi kože.

Kaže da je i sama ljubav prema šminki zamenila ljubavlju prema preparatima za negu i brigi prema psihi i unutrašnjem miru.

„Mislim da je najvažnije da se brinete o svom telu i umu, vašim odnosima i da imate prijateljice s kojima se možete da se smejete i razgovarate“, prokomentarisala je Sindi.

Zanimljivo je da uprkos tome što ima milione, svoj sopstveni brend kozmetike i može sebi da priušti doslovce najskuplji preparat za negu na svetu, Sindi ipak ostaje verna jednom neobičnom i vrlo jeftinom ritualu.

Naime, ona rado koristi jednu caku za negu, a kaže da ju je „pozajmila“ od Kleopatre, a za istu vam je potrebno samo mleko i kisela voda!

Lepa 54-godišnja dama objasnila je da povremeno premaže lice mešavinom ova dva sastojka, te da smatra da je ovo nežan piling koji momentalno kožu čini svežom. Dodala je i da mlečna kiselina pomaže da se mrtva i suva koža oljušti, kao i da hidrira i posvetljuje kožu.

Izvor: ŽENA

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top