Ovih 5 pravila Sindi Kraford skidaju godine s lica i tela

Printscreen/Instagram

Lepota i zdravlje

Ovih 5 pravila Sindi Kraford skidaju godine s lica i tela

Sindi Kraford otkriva svoje bjuti tajne, kako održava svoju liniju i ostaje fit.

Planinarenje, kardio vežbe, čučnjevi. Menjate tipove vežbi. „Volim ideju o jogi i džogiranju, ali starinske vežbe su prosto za mene nešto najbolje, kao one koje sam sa trenerom Raduom radila još kada sam bila mlada i kada sam snimila video kasete sa treninzima – njih praktikujem i dan danas.“ Sada praktikujem vežbe sa trenerom, tri puta nedeljno kod kuće. Radimo sklekove, čučnjeve, vežbe sa tegovima. Shvatam ozbiljno vežbanje, i tome pristupam ozbiljno, volim kardio i HIIT treninge koji sagorevaju kalorije na najbrži mogući način. Takođe sam pristalica planinarenja po brdima i vožnje bicikla vikendima.

Balzam u kosi ostavljam preko noći i dok vežbam. „Ja sam fan izreke dve muve jednim udarcem – pa tako bjuti rituale mešam sa onim kao što su vežbanje ili kada se bavim običnim stvarima po kući. Kada znam da imam vremena za balzam, stavim ga pre vežbanja, ipak mi kosa nije gusta kao nekad. Ako imam vremena posle vežbanja je operem i osušim fenom zavežem u visoku punđu – a to čini da ujutru kada je raspustim ima lepe talase i bude sjajna.

Trudim se da se opuštam, to uglavnom uspevam tako što meditiram. Ne radim to onoliko koliko bih volela, ali bolje išta nego ništa. Takođe volim saune, a 30 minuta u sauni sa knjigom za mene čini čuda. Nakon toga se zaista osećam kao nova žena.

Štitim kožu od sunca – uvek! To je najvažniji korak u bjuti rutini i preporučujem ga svima. Kada sam na plaži uvek nosim šešir i sedim ispod suncobrana. Koža zaista pamti! Koristite SPF!

Svaki dan započinjem smutijem koji je prepun raznih vitamina. „Volim da pravim smutije i isprobala sam sve moguće varijante. Ovih dana mi je omiljen onaj sa spanaćem, bademovim mlekom, pola banane, proteinskim prahom, kakaom i svežom nanom.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top