Aleksandra Prijović otkrila kome najviše voli da ostavlja sina na čuvanje – da li će ova druga baka da se nađe uvređenom?!

instagram

Poznati

Aleksandra Prijović otkrila kome najviše voli da ostavlja sina na čuvanje – da li će ova druga baka da se nađe uvređenom?!

Sama priznaje, postala je od onih žena koje „stalno gledaju na sat“, i „jedva čekaju da se vrate kući“ koliko god provod bio dobar.

Aleksandra Prijović je posle porođaja polako počela da se pojavljuje na televiziji, ali i na obeležavanjima važnih momenata u životima svojih prijatelja saradnika i članova porodice.

Međutim, kako sama priznaje, postala je od onih žena koje „stalno gledaju na sat“, i „jedva čekaju da se vrate kući“ koliko god provod bio dobar.

Za to vreme, kako kaže, sina Aleksandra čuvaju bake ili dadilja.

Najčešće ga ostavljamo mojoj i Filipovoj mami, a često je sa njim i žena koja ga čuva i koju smatramo članom porodice. Aleksandar je postao mezimac naših porodica pa se svi utrkuju u tome ko će da provodi vreme sa njim“,ispričala je Prijovićka, otkrivajući potom koje kriterijume je morala da zadovolji dadilja za malog Aleksandra.

„Da bude brižna, da voli decu i da na najbolji mogući način učestvuje u njegovom odrastanju. Baš takvu smo i našli“, zadovoljno je poručila pevačica.

GLORIA 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top