ONA VOLI ZVEZDU JE FILM KOJI JU JE PROSLAVIO: Danijela Vranješ se slikala za Plejboj, pa htela da zapali u Australiju! Evo zašto je ostala u Srbiji

Printscreen

Poznati

ONA VOLI ZVEZDU JE FILM KOJI JU JE PROSLAVIO: Danijela Vranješ se slikala za Plejboj, pa htela da zapali u Australiju! Evo zašto je ostala u Srbiji

Danijela Vranješ doživela je popularnost daleke 2001. godine tumačeći ulogu Mirjane u filmu „Ona voli Zvezdu“, a mnogi se sećaju njenog učešća u rijalitiju „Veliki brat“, u kojem je non-stop plakala, kao i skandala od pre par godina u vezi nespretne obrade fotografija na društvenim mrežama.

Danijela Vranješ završila je Zemunsku gimnaziju, a svojevremeno je otkrila da je zbog fizike, koja joj nije išla, ponavljala razred. FDU je završila za tri godine, dajući sve ispite u predroku. Kad je počelo NATO bombardovanje Srbije planirala je da se preseli u Australiju, te je prikupila svu potrebnu dokumentaciju i obezbedila sebi boravak na ovom kontinentu.

Do preseljenja nikada nije došlo, jer je počela da dobija primamljive poslovne ponude, zbog kojih je ostala u Beogradu, pa su usledili filmovi „Čarlston za Ognjenku“,“Dnevnik mašinovođe“ i drugi, dok mnogi pamte i njenu ulogu violinistkinje u „Munjama“.

Danijela se pre 13 godina slikala za „Plejboj“ o čemu se naširoko pričalo i pisalo. Ostvarila je ulogu i u seriji „Žene sa Dedinja“, koja se emitovala do 2013. godine. Pre nešto više od dve godine postala je majka. Ćerku Emu dobila je sa muzičarem Igorom Maleševićem.

 

Kurir.rs/ Foto: Instagram Screenshot

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top