NASTUPAĆU DOK SE BUDEM OSEĆALA DOBRO: Seka Aleksić do detalja opisuje drugu trudnoću, a ovako je reagovao sinčić Jakov! (FOTO)

instagram

Poznati

NASTUPAĆU DOK SE BUDEM OSEĆALA DOBRO: Seka Aleksić do detalja opisuje drugu trudnoću, a ovako je reagovao sinčić Jakov! (FOTO)

Pevačica ne krije sreću zbog blagoslovenog stanja, deca su joj najveće bogststvo!

Seka Aleksić sa suprugom Veljkom Piljikićem čeka bebu, a sada je progovorila o detaljima trudnoće.

Ona je istakla da se oseća božanstveno i da nema lepšeg osećaja, kao i je Veljko bio prisutan kada je saznala da je trudna.

„Malo je reći da smo bili oduševljeni, to je radost koja se ne meri samo se oseti! Jakovu smo odmah rekli da je mama u blagoslovenom stanju i da će dobiti batu ili seku“, rekla je Seka, koja je na početku trudnoće i pol bebe još uvek ne zna, njen sin priželjkuje muško društvo.

„Od kada smo mu saopštili lepu vest on svaki dan govori da mama ima bebu u stomaku i kaže da je to bata“, kroz osmeh kaže pevačica, a na pitanje da li će njen mezimac biti ljubomoran na bebu iskreno odgovara:

„Mislim da će biti ljubomoran ali mi kao roditelji ćemo to iznivelisati na pravi način.“

Seka Aleksić se prvi put porodila pre dve godine u Srbiji, iako je plan bio da se porodi u Beču. Ona i Veljko su uveliko imali spremno ime za sina – Jakov Serafim, a i sada je tako. Iako ne znaju pol bebe, imena su spremna bez obzira na to da li će dobiti dečaka ili devojčicu.

„Nama kao roditeljima je svejedno. Šta Bog da, najbitnije je zdravlje deteta. Imena imamo odavno i to nekoliko na spisku“, istakla je pevačica koja planira da bude aktivna trudnica.

„Nastupaću sve dok se budem osećala dobro, trudnoća je fenomenalna stvar i treba funkcionisati potpuno normalno“, izjavila je Seka.

Izvor: BLIC

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top