Srpkinja se udala za Arapina, kažu da živi kao PRINCEZA, ali istina je POTPUNO DRUGAČIJA

instagram

Poznati

Srpkinja se udala za Arapina, kažu da živi kao PRINCEZA, ali istina je POTPUNO DRUGAČIJA

Nekadašnja manekenka i modna novinarka Anika Božić postala je predmet interesovanja mnogih onda kada se 2014. godine udala za arapskog biznismena Jusufa Al Saraja, rodom iz Palestine i postala gospođa Al Saraj. Iako je Jusuf zapravo uspešan poslovni čovek koji nema titulu, mnogi ga zbog toga što je veoma imućan nazivaju „arapskim princem“ i odatle Anikin nadimak „arapska princeza“.

– Moj muž nije arapski princ. Njegov deda je bio predsednik, dakle on je bio državnik, zato što Palestina nikada nije bila monarhija, bar ne u skorijoj istoriji. Nije još zvanično ni država. Nažalost moj muž nikada tamo nije živeo, tako da je on Kanađanin, jer je tamo proveo svoj život – rekla je Anika svojevremeno.

Anika je rođena u Sremskoj Mitrovici, a odrasla u Beogradu. Potiče iz dobrostojeće porodice stomatologa. Završila je Fakultet političkih nauka u Beogradu, da bi studije potom nastavila na univerzitetu Maragoni u Parizu.

Otkako se udala za Jusufa, Anika živi na relaciji Kairo- Pariz, a Beograd nikako nije zaboravila. Na svakih nekoliko meseci, nekadašnja manekenka dolazi u prestonicu Srbije.

Iako sa porodicom može da živi u izobilju, nekadašnja manekenka je odabrala put u kojem će sama privređivati, imati obaveze i raditi kao i svi ostali ljudi u zemlji iz koje potiče. Anika ima modni blog, a piše i kolumnu za jedan magazin. Upravo zbog toga da bi bila upućena u aktuelnosti iz sveta mode, često putuje širom sveta, a Pariz joj je glavna destinacija.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top