Jedna od najlepših žena ikada savršena i u 84. godini!

Poznati

Jedna od najlepših žena ikada savršena i u 84. godini!

Jednu od najlepših glumica svih vremena Sofiju Loren ponovo ćemo gledati na filmskom platnu, premda se ova dama davno povukla iz sveta šoubiznisa. Posle čitave decenije pauze, ona u devetoj deceniji snima novi film „The Life Ahead“ koji režira njen 46-godišnji sin Eduardo Ponti.

Sofiju su fotografi uhvatili upravo na filmskom setu u Bariju u Italiji, i to sa dugačkom, sedom perikom u plavoj toaleti i sakou, a u ovom ostvarenju tumačiće ulogu žene koja je preživela holokaust, a svoj život je posvetila čuvanju dece prostitutki.

Njen lik u filmu nosio je crvene naušnice i crnu torbu, a mejkap je bio minimalan i uključivao je crni ajlajner i karmin u boji kože. Uprkos tome što na fotografijama vidimo Sofiju maskiranu u filmski lik, i te kako možemo da primetimo koliko dobro i očuvano izgleda iako ima već 84 godine!

Ovo nas ni ne čudi, s obzirom da je reč o ženi koja je godinama bila ideal lepote i sinonim seksepila, a godine su joj donele zrelost, ali nisu narušile njenu harizmu, otmenost i sofisticiranost.

Italijanka nas je naučila šta je prava diva: „Molim vas ne retuširajte moje bore, trebalo mi je toliko dugo da ih „zaradim.“ Inače, Sofija je poslednji film snimila pre devet godina, i reč je o televizijskom ostvarenju „My House Is Full of Mirrors“, a godinu dana pre toga pojavila se i u filmu „Nine“ i to uz Penelope Kruz i Nikol Kidman. Ona je rešila da svoje „penzionerske dane“ posveti uživanju, ali i brizi o porodici i unučućima. Sada retko pristaje na intervjue, no prošle godine dala je jedan za „Houston Chronicle“, jednostavno poručivši da treba voditi računa o sebi.

„Život je život. Uživajte u vremenu koje vam je date, a starenje je sastavni deo toga vremena. Zato uživajte i u starenju. I čuvajte sebe. Vodite računa o sebi“, objasnila je. Ona je dodala i da je srećna što je imala uspešnu, blistavu karijeru. „Moja majka bi rekla da sam zaslužila sve što imam. I bila bi ponosna na mene. Moj Karlo bi samo nasmejao“, rekla je Sofija.

Dodala je i da je sa suprugom Karlom Pontijem, sa kim je bila od 1966. pa sve do njegove smrti 2007, doživela ljubav na prvi pogled. „Iskreno smo se voleli“, bila je kratka i jasna.

Sa Pontijem je dobila i dva sina – gore pomenutog Eduarda (46) i Karla Juniora (50).

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top