NIKOLAJ JE ODUŠEVLJEN ŠTO ĆE DOBITI SEKU: Nikolina Kovač otkriva koje ime su odabrali za DEVOJČICU! (FOTO)

instagram

Poznati

NIKOLAJ JE ODUŠEVLJEN ŠTO ĆE DOBITI SEKU: Nikolina Kovač otkriva koje ime su odabrali za DEVOJČICU! (FOTO)

Pevačica je šesti mesec trudnoće!

Nikolina Kovač u drugom je stanju već šest meseci, ali tek sada je rešila da tu lepu vest podeli s javnošću.

Pevačica i njen suprug Saša Kapor dobiće devojčicu, za koju su odabrali ime Nikoleta, a oboje su presrećni zbog prinove.

„Generalno smatram da žena, dok se ne uveri da je sve u redu i dok ne odradi sve potrebne testove u tom nekom ranom periodu trudnoće, treba tu vest da čuva u krugu najuže porodice. A s druge strane, ja sam najnormalnije funkcionisala, snimala emisije, fotkala se, pravila video-snimke. Nijednog momenta nisam nešto skrivala. Onog trenutka kada je krenuo da mi se nazire stomačić i kada sam osetila iskrenu potrebu da podelim tu vest s javnošću, ja sam to i uradila“, kaže Kovačeva.

Nikolina i Saša imaju sina Nikolaja (6) i on se najviše obradovao prinovi u porodici.

„Nikolaj je zaista oduševljen od prvog momenta kada smo mu saopštili vest, prvenstveno zato što je on želeo seku jer mnogo voli devojčice, tako da se i njemu i nama ispunila želja. Nikoleta je meni prelepo rusko ime i nekako nam se svima odmah dopalo. Ima fenomenalno značenje i nas troje smo se složili oko tog izbora“, dodala je ona.

Pevačica kaže da se ne oseća isto kao i u prvoj trudnoći, ali da sve funkcioniše kako treba.

„Trudnoće su mi skroz različite, ništa zajedničko nemaju. Što se mene tiče, ja funkcionišem najnormalnije, radila sam, imam još jedan nastup u Sarajevu i njime završavam sa nastupima i posvećujem se studijskom radu i naravno uživanju. Saša kaže da apsolutno nema razlike kada sam ‘sad u drugom stanju’ i kada nisam, prosto nisam zahtevna trudnica, najiskrenija da budem“, zaključila je Nikolina.

KURIR

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top