NJU JE VOLEO 13 GODINA, A ONDA SE ZALJUBIO U CECU (FOTO)

Poznati

NJU JE VOLEO 13 GODINA, A ONDA SE ZALJUBIO U CECU (FOTO)

Natalija Martinović, supruga Željka Ražnatovića Arkana, napustila ga je posle saznanja da su se pojavile emocije između njega i mlade estradne zvezde.

Nakon što joj je Arkan sam priznao da se zaljubio u Cecu, njegova tadašnja supruga Natalija spakovala je kofere i otišla u svet sa četvoro njihove dece.

 

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

Iako su u to vreme svi krivili Cecu za njihov rastanak, Arkan je takve komentare oštro osudio, tvrdeći da pevačica nije imala nikakve veze sa tim.

– Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao – otkrio je 1996. godine Arkan za srpske medije.

Izvor: GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top