NADAL I ĆISKA IZGOVORILI DA: Špansko venčanje VEKA obavljeno u NAJSKUPLJEM ZAMKU u Evropi, a evo ko je sve prisustvovao spektakularnoj ceremoniji! (FOTO/VIDEO)

Poznati

NADAL I ĆISKA IZGOVORILI DA: Špansko venčanje VEKA obavljeno u NAJSKUPLJEM ZAMKU u Evropi, a evo ko je sve prisustvovao spektakularnoj ceremoniji! (FOTO/VIDEO)

Španski teniser Rafael Nadal i njegova dugogodišnja devojka Ćiska Marija Franciska Pereljo venčali su se danas na severu Majorke, u krugu porodice i prijatelja.

Sudbonosno „Da“ Nadal i Ćirska rekli su oko 14.00 sati u zamku iz 17. veka „Sa Fortalesa“, koje se smatra najskupljim privatnim vlasništvom u Evropi.

Venčanju su prisustvovali i bivši kralj Španije Huan Karlos i njegova supruga Sofija.

Svi gosti na venčanje su stigli autobusima, osim bivšeg kralja i njegove supruge, koji su došli automobilom.

Španski mediji prenose da su Nadal i Pereljo, koji se zabavljaju 14 godina, želeli jednostavno i intimno venčanje.

Tokom venčanja bila je zabranjena upotreba mobilnih telefona i drugih uređaja, kako bi se sprečilo fotografisanje i snimanje venčanja.

Ćiska je poznata po tome što ne voli javno da se eksponira i čuva svoj privatni život sa teniserom daleko od ociju javnosti.

Ona je dala otkaz na starom poslu u osiguranju kako bi postala projektni direktor u Fondaciji Rafaela Nadala, piše foxsports.com.au.

Mediji su ranije preneli da venčanju neće prisustvovati bračni par Šakira i Pike, što je mnoge iznenadilo, ali da se očekuje dolazak pevača Enrikea Iglesiasa, NBA košarkaša Pau Gasol i fudbaler Iker Kasiljas.

Za pripremu hrane angažovan je jedan od najboljih kuvara koji ima i Mišelinovu zvezdicu makarena de kastro.

View this post on Instagram

Congratulations✨

A post shared by Nadalista (@rafanadalparera) on

Izvor: Glossy/Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top