OVAKO DOMAĆINI SPREMAJU ARANĐELOVDAN: Viktor i Stefan Živojinović pripremaju gozbu za krsnu slavu (FOTO)

pixabay.com

Poznati

OVAKO DOMAĆINI SPREMAJU ARANĐELOVDAN: Viktor i Stefan Živojinović pripremaju gozbu za krsnu slavu (FOTO)

Sinovi Lepe Brene i Bobe ŽivojinovićaViktor i Stefan, tradicionalno u kuhinji pripremaju sarme za sutrašnju slavu!

Kao i svake godine, Viktor Živojinović, sin Bobe i Brene, pokazao je kako se priprema za krsnu slavu Aranđelovdan. Zajedno sa bratom Stefanom savijao je sarme i učestvovao u pripremi sutrašnje gozbe. OVDE pogledajte kako je to izgledalo prošle godine.

Obojica su imali kecelje, pa pozirali nasmejani kraj velikog lonca sa sarmama. Zanimljivo je da se u pozadini vidi Lepa Brena, ali ona verovatno odmara dok muški aktivno učestvuju u pripremi trpeze, što je za svaku pohvalu.

Kasnije se Stefan umorio, pa zadremao, a Viktor ga je odmah uslikao i podelio na društvenim mrežama.

<p>Sinovi <strong>Lepe Brene i Bobe Živojinovića</strong>, <strong>Viktor i Stefan</strong>, tradicionalno u kuhinji pripremaju sarme za sutrašnju slavu!</p><p>Sinovi <strong>Lepe Brene i Bobe Živojinovića</strong>, <strong>Viktor i Stefan</strong>, tradicionalno u kuhinji pripremaju sarme za sutrašnju slavu!</p><p>Sinovi <strong>Lepe Brene i Bobe Živojinovića</strong>, <strong>Viktor i Stefan</strong>, tradicionalno u kuhinji pripremaju sarme za sutrašnju slavu!</p><p>Sinovi <strong>Lepe Brene i Bobe Živojinovića</strong>, <strong>Viktor i Stefan</strong>, tradicionalno u kuhinji pripremaju sarme za sutrašnju slavu!</p><p>Sinovi <strong>Lepe Brene i Bobe Živojinovića</strong>, <strong>Viktor i Stefan</strong>, tradicionalno u kuhinji pripremaju sarme za sutrašnju slavu!</p>

GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top