Supruga Siniše Mihajlovića na pragu 50. izgleda fenomenalno: Ovih 6 pravila se nikad ne odriče!(FOTO)

instagram

Poznati

Supruga Siniše Mihajlovića na pragu 50. izgleda fenomenalno: Ovih 6 pravila se nikad ne odriče!(FOTO)

Ona može da stame rame uz rame sa mnogo mlađim devojkama

Supruga Siniše Mihaljovića, Arijana, prkosi godinama, pa iako je nedavno napunila 46 godina, na osnovu njenog izgleda nikad to ne biste pomislili.

Arijana i Siniša su već 24 godine u srećnom braku, a zajedmo su prošli kroz lepe, ali i jako teške trenutke.  Imaju petoro dece, ćerke Viktoriju i Virdžiniju i sinove Miroslava, Nikolasa i Dušana.

Tv zvezda i bivša manekenka važi za pravu modnu ikonu, a njene odevne kombinacije su često proglašavane za najbolje.

Zahvaljujući dobroj genetici i pravilnoj nezi kože ona izgleda barem deceniju mlađe. Njenom mladolikom izgledu doprinosi i stil oblačenja. Prvi utisak definitivno ostavljamo garerobom, zato je važno šta biramo.

Evo kojim se to ona pravilima vodi kada je moda u pitanju: 

Godine ne određuju način obačenja

Velika greška žena je to što počnu da se oblače onako kako im neka nepisana pravila govore. Mnoge žene kada se približe 50-oj počnu da biraju svedenije i ozbiljnije komade, ali za Arijanu to pravilo ne važi. Godine nisu nikakva prepreka, ona i dalje bira komade koji su upečatljivi i u kojima se oseća dobro. Njen stil se ne razlikuje mnogo od onog kada je imala 20 godina.

Dobar džins je obavezan komad svakog gardeobera

Ona je uglavnom u uskim modelima farmerki. Voli da istakne svoje duge noge i obline, pa su skini farmerk vrlo često njen izbor. Ona zna da se ovaj komad isplati investirati, jer može da se nosi na bezbroj načina i u svim prilikama, od onih svečanijih do onih malo ležernijih.

Jarke boje

Ukoliko pogledate njene fotografije na društvenim mrežama, primetićete da je gotovo uvek u garderobi jarkih boja. One zaista privlače dobro raspoloženje i čine da osoba izgleda mlađe.

Aksesoari su uvek dobrodošli

Kao i garderobu i akseoare bira u veselim bojama. Nikad je nećete videti bez njih, bilo da su to naočare, narukvice ili interesantna torba.

Ne robuje trendovima

Ona zna šta joj dobro stoji, takođe voli da se poigrava modom, ali neće po svaku cenu nositi neki trend ukoliko joj se ne dopada, samo zato što ga modni dizajneri nameću. Zna u čemu izgleda dobro i toga se i drži.

(stil.kurir.rs)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top