JOŠ UVEK POKUŠAVA DA ZABORAVI ŠTA JE NJEN OTAC RADIO: Edita Aradinović progovorila o groznim detaljima iz svog detinjstva

instagram

Poznati

JOŠ UVEK POKUŠAVA DA ZABORAVI ŠTA JE NJEN OTAC RADIO: Edita Aradinović progovorila o groznim detaljima iz svog detinjstva

Edita Aradinović kaže da je kao devojčica bila svedok porodičnog nasilja. Gledala je kako njen otac tuče majku i stariju sestru Indi i te scene nikada neće zaboraviti.

Atraktivna pevačica objasnila je zbog čega je njena nova pesma autobiografska.

– Kao mala sam doživela porodično nasilje. Ne direktno, ali sam bila svedok. I dalje pokušavam da zaboravim kako je otac tukao majku i moju sestru, a ja sve to posmatrala. Zbog tih batina je mama imala ozbiljne zdravstvene probleme. To je ružan period mog života o kojem ne želim puno da pričam. Bez obzira na sve, svoje roditelje danas volim najviše na svetu – priča Edita i dodaje:

– U novoj pesmi sam opisala događaj iz detinjstva, kada sam bila devojčica željna ljubavi i pažnje koju nisam dobijala od roditelja. Bez obzira na sve što se dešavalo mislim da sam dosta brzo sazrela, ali sam i dalje ostala dete u duši. I danas mi treba neko ko će da mi pomogne da ostvarim sve što imam na umu.

Zbog svega što je preživela, Edita je morala rano da sazri i uhvati se u koštac sa problemima.

– Sa 17 godina sam počela da izdržavam porodicu. Pevala sam i nastupala po klubovima, a posle toga sam postala članica grupe „Ministarke“. Znate, nije lako kad takav teret padne na nekoga ko je tinejdžer – naglašava Aradinovićeva.

Izvor: INFORMER 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top