OD HOBIJA IZ SNOVA JE NAPRAVILA UNOSAN POSAO: Tamara Kalinić živi život u „koferima“, a ovako govori o muškarcima i uspehu koji je postigla! (FOTO)

instagram

Poznati

OD HOBIJA IZ SNOVA JE NAPRAVILA UNOSAN POSAO: Tamara Kalinić živi život u „koferima“, a ovako govori o muškarcima i uspehu koji je postigla! (FOTO)

Influenserku Tamaru Kalinić na Instagramu prati oko 800.000 ljudi, ali ovo nije bio njen san kao devojčice. Tamara je farmaceut i nakon školovanja počela je da radi u apoteci. Svaku pauzu za ručak koristila je da bude na kompjuteru, okači po koji post i vrati se poslu. Prijateljima je to bilo zabavno, roditelji su mislili da je to prolazni hobi, a onda je ona počela ozbiljno da zarađuje od bloga i napustila apoteku.

Danas živi u Londonu, ali je vrlo često na različitim krajevima sveta pa su kofer i avion njeni stalni pratioci. Na pitanje da li bi se bavila modnim blogom i dalje da joj ne donosi toliki novac, Tamara za kaže:

„Bih, ali bi mi poziv modne blogerke bio hobi. Sve ovo sam i počela iz hobija, dok sam radila u apoteci kao farmaceut i iskreno i da sutra prestanem da zarađujem novac od ovoga i ako jednog dana nestane moja profesija, ja ću se i dalje time baviti. Posao modne blogerke je nešto što volim, to je nešto što me ispunjava. Ne radim to iz ega, niti zbog slave i novca, već zato što je ova profesija moje igralište kada je u pitanju kreativno izražavanje sebe.“

Tamarin posao je uglavnom u vezi sa inostanstvom, a ono što sve zanima jeste je ona to “pokupila” od stranaca, a šta je zadržala iz Srbije kada je stil života u pitanju.

„Od stranaca sam uzela radne navike, volim da je sve na vreme, volim da je sve po rasporedu kako smo se dogovorili, crno na belo i napismeno. A nekako ljubav prema životu i onaj neki pravi osećaj kada su ljudi u pitanju je to što sam ponela iz Srbije i na to sam mnogo ponosna.“ – priča Kalinićeva.

Njen život u koferima, visoka zarada i stalna posvećenost fotografisanju nisu laki kada je ljubav u pitanju. Tamara, ipak, misli da nije teško uskladiti sve kada se pojavi onaj pravi koliko je teško jednoj uspešnoj ženi da nađe muškarca koji će je pratiti u životu:

„Mislim da je moguće izbalansirati sve. Kada si uspešan u ljubavi, mislim da automatski imaš veću mogućnost da budeš uspešan i u poslu jer ti je uglavnom kada radiš neophodna podrška partnera.“

– priznaje modna blogerka i objašnjava šta jedan muškarac mora da poseduje da bi bio sa njom:

„Mora da bude muškarac koji se ne boji jake žene, koji ne pati od nesigurnosti, to je najbitnije.“

BLIC 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top