Nikola Rokvić se oglasio na Instagramu važnim rečima: ČOVEK JE ŠUTIRAO, PLJUVAO, ŠAMARAO I NA KRAJU RAZAPEO BEZGREŠNOG!

Printscreen/Instagram

Poznati

Nikola Rokvić se oglasio na Instagramu važnim rečima: ČOVEK JE ŠUTIRAO, PLJUVAO, ŠAMARAO I NA KRAJU RAZAPEO BEZGREŠNOG!

Nikola Rokvić je pored porodice i karijere izuzetno posvećen religiji. Pevač je na društvenoj mreži Instagram povodom Velikog petka, najtužnijeg dana u hrišćanskoj tradiciji, ispisao sledeće.

– Na današnji dan čovek je osudio Boga. Na današnji dan čovek je šutirao, udarao, pljuvao, šamarao i na kraju razapeo bezgrešnoga! Na današnji dan čovek je ubio Bogočoveka koji je došao na ovaj svet da isceli bolesne, da očisti gubave, pruži vid slepima, vaskrsne mrtve…

– Čovek svakim danom ubija Boga svojom mržnjom, svojom pohlepom, zajedljivošću, ogovaranjem i hranjenjem svoga ega.

– A Gospod šta radi? Svakodnevno vaskrsava i traži od nas samo pokajanje i težnju da budemo bolji da te grehe ne ponavljamo… A mi, mi to nećemo… Ne želimo… I šta da očekujemo? Dobro? Teško bez iskrenog pokajanja… Zato se molim da će Gospod Isus Hristos kada dođe vreme ,kada svako od nas ode i kada nam se zatraži odgovor za sve naše postupke, da će i tada kao blag i čovekoljubiv, ponoviti svoje reči: Oprosti im, Bože, nisu znali šta čine! S verom i nadom u milost Božiju, Tvoj sluga Nikola. Preporučujem svima da na današnji dan pročitate besedu Velikog Ava Justina vezanu za najtužniji dan – poručio je Rokvić.

Izvor: pink.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top