„Kada je naša majka imala dilemu da li da rodi, ja sam rekao: Naravno!“ BRAT MU SE ZAMONAŠIO, OČEVU SMRT JE TEŠKO PODNEO

Printscreen/Instagram

Poznati

„Kada je naša majka imala dilemu da li da rodi, ja sam rekao: Naravno!“ BRAT MU SE ZAMONAŠIO, OČEVU SMRT JE TEŠKO PODNEO

Glumac Miloš Biković jedan je od najtalentovanijih glumaca sa naših prostora, karijeru je započeo u seriji „Stižu dolari“, a najveću popularnost je dostigao glumeći u filmu „Montevideo, Bog te video“, nakon čega niže samo uspehe, kako u domaćoj kinematografiji, tako i u ruskoj.

Miloš je velika zvezda i van granica Srbije, a veliku podršku u svemu ima od porodice, majke i brata. Njegov brat se zamonašio kada je Miloš bio dete, roditelji su im se razveli, otac mu je otišao u Nemačku, a preminuo je 2006. godine što je glumcu i te kako teško palo.

– Miloševo rođenje doživeo sam kao nešto sveto i prvi put u životu mi je bio jasan osećaj kako su to roditelji spremni da daju život za svoje dete. S Miloševim rođenjem u meni se rodila potreba da sve što imam pružim njemu i da štitim to malo stvorenje – rekao je ranije otac Mihailo, Bikovićev rođeni brat i otkrio da njih dvojica imaju poseban odnos, na koji je ponosan.

– Kada je naša majka imala dilemu da li da rodi, ja sam rekao: „Naravno, jer dok je on mali, ja ću štititi njega, a kada on poraste, a ja budem stariji, on će štititi mene“. Upravo takav je naš odnos danas. Miloš ima izuzetan osećaj za pravdu, uz razvijen zaštitnički stav – dodao je tada Milošev brat.

Miloš je diplomirao je na Fakultetu dramskih zajedno sa Ninom Janković, Jelisavetom Orašanin, Tamarom Dragičević i Anjom Alač.

Prvu zapaženu ulogu ostvario u televizijskoj seriji „Stižu dolari“gde je igrao Nebojšu, a ova uloga mu je donela veliku popularnost. Zapaženu ulogu je ostvario i u seriji „Bela lađa“, ali najveću popularnost dostiže u filu „Montevideo Bog te video“, igrajući Aleksanra Tirnarića Tirketa koji u filmu svojim talentom za fudbal osvaja svet. Proslavio se u ruskoj kinematorafiji, u filmovima „Sunčanica“, „Led“, a uspehe samo nastavlja da niže.

Ulogama u seriji “Južni vetar” i filmu “Hotel Beograd”, Miloš Biković je pobrao simpatije gledalaca, a kako je jednom prilikom istakao u životi i poslu vodi osećanjima.

– Koliko smo mi zapravo ono što radimo, gde je granica između nas samih i posla kojim se bavimo kao I poteza koje u životu vučemo, te na koji način posledice nekog našeg ranijeg ponašanja i nekih naših ranijih odluka mogu uticati na našu budućnost – rekao je mladi glumac.

Biković je sarađivao i sa poznatim holivudskim glumcem Antoniom Banderasom, te je 2017. godine snimio film „Muzika tišine“.

Ipak, iako mu je ponuđena prilika da glumi u Holivudu, on je to odbio jer je istakao da je zadovoljan kvalitetom produkcije i radom u Rusiji.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top