Skandalozni podaci o životu princeze Dajane: Nesrećna od rođenja, pokušala da se ubije 4 puta? (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Skandalozni podaci o životu princeze Dajane: Nesrećna od rođenja, pokušala da se ubije 4 puta? (FOTO)

Poslednjih godina producentska kuća Netfliks potpisuje neke od najkvalitetnijih serija i dokumentaraca na tržištu. Da li će takav biti i onaj o princezi Dajani? Snima se kontroverzni materijal pod radnim nazivom: „Being Me: Diana“.

Princ Vilijam i njegov brat Hari suočiće se uskoro s novom mukom. Naime, na Netfliksu izlazi dokumentarac koji prati životne turbulencije njihove prerano preminule majke, princeze Dajane. Između ostalog, dokumentarac iznosi skandaloznu tvrdnju da je princeza pokušala da izvrši samoubistvo – četiri puta.

Nesrećno detinjstvo, loš brak, poremećaji…

Dokumentarac radnog naziva „Being Me: Diana“ će se prikazivati u četiri nastavka, a pratiće borbu princeze za njeno narušeno mentalno zdravlje, poremećaje u ishrani, nesrećan brak s princom Čarlsom i bolno, nesrećno detinjstvo.

U nezahvalnoj su situaciji, budući da je Netfliks već sarađivao s princom Harijem, a uz to on i supruga Megan trenutno vode pregovore sa striming servisom vezane za buduće projekte. Hoće li kontroverzni dokumentarac narušiti odnose i moguće pregovore? Pitanje je to koje verovatno lomi i Netfliksove producente.

Dokumentarac koji se priprema navodno će prikazati do sada neviđene snimke princeze Dajane u periodu od 1990. – 1992. godine, a pratiće njenu unutrašnju borbu uoči odluke da se razvede od princa Čarlsa. Ni kraljevska porodica ni porodica princeze Dajane neće učestvovati u dokumentarcu.

Gloria.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top