TETKE O KOJIMA DANAS PRIČA CELA SRBIJA! Anastasija i Bogdanine sestre VAN SEBE OD RADOSTI i bez trunke šminke (FOTO)

Poznati

TETKE O KOJIMA DANAS PRIČA CELA SRBIJA! Anastasija i Bogdanine sestre VAN SEBE OD RADOSTI i bez trunke šminke (FOTO)

Dok se porodice Ražnatović i Rodić raduju zbog rođenja novog svog novog člana, medijima se šire fotografije Anastasije Ražnatović i Bogdaninin sestara tokom proslave u potpuno prirodnom izdanju

Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića, donela je danas na svet njihovo prvo dete. Dečak, koji je dobio ime Željko po pokojnom dedi, rođen je u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a porodice Rodić i Ražnatović okupile su se kako bi proslavile ovaj radostan događaj.

View this post on Instagram

NAJSREĆNIJE TETKE NA PLANETI.

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Dok mediji pišu o cepanju Veljkove majice i slavlju uz trubače, ništa manje pažnje nisu privukle srećne tetke!

Anastasija Ražnatović, koju smo tokom karantina zbog pandemije virusa korona često imali priliku da vidimo bez šminke, stigla je u prirodnom izdanju do bolnice u kojoj se Bogdana porađala i sve vreme ne skida osmeh s lica.

Bogdanine sestre Nataša i Bojana su, takođe, u centru pažnje fotografa, naročito zbog Bojanine veze s Mirko Šijanom. Ove dve lepotice su, takođe, odabrale izgled bez šminke, ali to ne znači da se nisu potrudile oko svog izgleda za susret s predstavnicima sedme sile, pa je tako jedna od njih odabrala kombinaciju u potpunosti roze boje, dok je druga u u odelu svetlobraon boje.

GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top