Anastasija Ražnatović: „Život za koji sam znala prekinuo se preko noći“

Printscreen/Instagram

Poznati

Anastasija Ražnatović: „Život za koji sam znala prekinuo se preko noći“

Pevačica priznaje u kom periodu života joj je bilo najteže

Bila je vrlo mlada kada su joj saopštili da će jedan deo života provesti na Kipru:

– Život na Kipru pamtim i po lošem, i po dobrom. Sve se to jako brzo izdešavalo. U mesec dana smo život promenili. Tokom letnjeg raspusta nam je saopšteno da je najbolje da se prebacimo na Kipar i da tamo nastavimo školovanje – počela je priču Anastasija u emisiji „Ceca show“.

Cecina naslednica bila je potpuno nepripremljena za promene koje su usledile:

 To je za mene bio šok, bila sam potpuno nepripremljena. Jednostavno se sve brzo desilo, život koji sam znala se prekinuo preko noći. Našla sam se u novoj državi, bez prijatelja i porodice, ali eto, preživela sam – bila je potpuno iskrena Anastasija.

Tri godine se školovala na Kipru, ali te dane ne pamti kao lepe:

– Tri godine sam se školovana na Kipru. Mogu da kažem da je bilo vojnički. Imali smo uniforme u školi, ustajala sam svako jutro u 5 i 30h, menjala sam dva autobusa kako bih došla do škole. Ceo dan bih provela u školi, pa se posle vraćala kući neposredno pre nego što treba da padne mrak – prepričava mlada pevačica u pomenutoj emisiji.

Sve to joj je palo izuzetno teško:

– To je period kad sam se strašno ugojila. Bila sam u nekoj vrsti depresije. Osećala sam se usamljeno i to je doprinelo tome da uđem u depresiju. Svašta se u tom periodu dešavalo i to je bilo jako stresno za mene. Za moje malene godine to je sve bio veliki stres.

Takav život je neminovno uticao na nju, te kaže da je utehu pronalazila u hrani:

– Kada razmišljam o tome, to je neka loša strana po čemu pamtim Kipar. Jela sam više nego što treba, hranom sam hranila tu svoju prazninu. To mi je bila neka vrsta utehe, tako sam se nosila sa tim – zaključila je Anastasija.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top