Mesečni horoskop za JUL

pixabay.com

Lifestyle

Mesečni horoskop za JUL

Mesečni horoskop za jul – Venera i Mars donose ljubav za Lava, a Škorpiju očekuju poslovni izazovi!

Pred nama je mesec koji će doneti pregršt turbulencija na ljubavnom planu! Leto donosi nove ljubavne avanture koje priželjkujete već mesecima, tako da će vam ovo leto ostati sigurno u pamćenju. Ništa manje uzbudljivo neće biti ni na planu posla! Očekuju vas naporni radni dani, promene posla, ali i povišice! Ukoliko želite da znate detaljnu astrološku analizu vašeg znaka i podznaka za mesec jul, ostanite sa nama, jer upravo ti vas očekuje u nastavku teksta!

OVAN

Kada je ljubav u pitanju tokom jula će veliki uticaj na kompatibilnost Ovnova sa partnerima i potencijalnim partnerima, imati Venera i Mars. Mars je taj koji će tokom jula probuditi strast u vama i želju za nekom ljubavnom avanturom, dok će Venera biti ta koja će poboljšati romantični aspekt bračnog života. Zauzeti Ovnovi, tokom jula biće fokusirani na partnera i doticaće se tema vezanih za brak. Moguć je i ulazak u brak, kao i donošenje odluka oko proširenja porodice. Kada su slobodni Ovnovi u pitanju, jul mesec će im doneti veliki broj letnjih, romantičnih avantura posebno poslednje nedelje u mesecu. Moguće je da će vas prijatelji ili rodbina na kraju meseca upoznati sa osobom koja će vam se jako dopasti.

Zbog pomračenja Meseca koje će se dogoditi 5. jula, vaši aspekti na poslovnom planu neće biti idealni. Imaćete problem oko postizanja poslovnih obaveza, stalno ćete biti u nekoj žurbi i kašnjenju. Takođe, moguće je da ćete ovog meseca imati problem sa starijim, nadređenim kolegama. Dolaziće do sukoba mišljenja koje nećete tako lako uspeti da prevaziđete. Kada su finansije u pitanju, Ovnovi mogu da očekuju stabilan mesec, bez neočekivanih i velikih izdataka. Jul mesec biće dobar za ulaganje u neke kreativne poslove, tako da ukoliko duži vremenski period planirate da pokrenete neki svoj biznis, jul je idealan mesec da to i započnete.

Tokom jula nećete imati većih zdravstvenih tegoba, jedino što će vas mučiti biće umor. Savetujemo vam da bolje organizujete svoje obaveze kako biste se više odmarali.

BIK

Bikovi će ovoga meseca imati jako dobru komunikaciju sa partnerom. Na to će posebno uticati Merkur koji će doneti povezanost, dok će Venera uticati na pojačano izražavanje emocija i želju za romantikom. Ali naravno, ne može sve u toku meseca biti idealno. Tu je Mars da na trenutke pokvari romantičnu ljubavnu atmosferu i u odnos sa partnerom unese malo agresije i nezadovoljstva. To nezadovoljstvo od strane partnera ili vas ka partneru, biće izazvano većim finansijskim ulaganjem u određene poslove. Bikove koji su slobodni ovog letnjeg meseca očekuje jedna veoma uzbudljiva avantura i novo poznanstvo sa osobom koja će vas oduševiti. Za ulazak novog potencijalnog partnera u život biće zaslužni vaši prijatelji.

Kada je posao u pitanju, Bikovima ovog meseca neće cvetati ruže. Svi problemi počinjaće od loše komunikacija sa kolegama, a to vas može dovesti na kraju meseca i do razmišljanja o promeni posla. Ukoliko se odlučite na taj korak i krenete na razgovore za posao, budite veoma obazrivi prilikom sklapanja ugovora, jer se može desiti da će vam u ugovoru biti navedeni uslovi koji vama neće odgovarati. Nepažnja može dovesti do toga da vam novi posao bude lošiji od onog sa kog ste pobegli. Kada su prihodi u pitanju, Bikovi ne moraju da se brinu ovog meseca, biće više dobitaka nego izdataka. Upravo dobro finansijska situacija može vas naterati da pokrenete neki svoj biznis koji vaša porodica ili partner neće podržati smatrajući da je to preveliki rizik.

Ovoga meseca Bikovi će imati problema sa zdravljem, dolaziće do pojave problema vezanih za hronična oboljenja koja imate. Obavite sve potrebne preglede i više računa povedite o svojim navikama i ishrani.

BLIZANCI

Prema predviđanjima za mesec jul, kada je ljubav u pitanju, Blizancima donose pojačanu senzualnost, romantiku i pojačano izražavanje emocija. Slobodni Blizanci mogu tokom meseca upoznati osobu koja je tek izašla iz braka ili neke duže veze i sa njom započeti romantičan odnos koji će im veoma prijati. Iznenadićete se koliko zajedničkih stvari imate, što će vas posebno oduševiti. Odnos koji ćete negovati sa osobom koju upoznate biće pun strasti i uživanja. Blizanci koji su zauzeti takođe će tokom jula imati miran i prijatan odnos sa partnerom, ali će ih mučiti preterani zahtevi osobe sa kojom su u vezi ili braku. Iako oni vašem partneru deluju mali i ne toliko značajni, za vas su to ipak velike stvari.

Jul mesec donosi veliki broj uspeha na poslovnom planu, tome pored vašeg rada i truda doprineće i vaši nadređeni koji će prepoznati vaša ulaganja. Odlično ćete se slagati sa kolegama na poslu i bićete mirniji i rasterećeniji. Oni koji imaju kreativne poslove biće naručito uspešni ovog meseca, očekuje ih unapređenje ili neki kraći poslovni put. Kada govorimo o finansijama, one će ovog meseca biti jako dobre, a odlični aspekti su i za pokretanje vašeg biznisa, tako da razmislite i o toj opciji. U svemu će vas podržavati partner i porodica.

Zdravlje će vas odlično služiti tokom jula. Hronična oboljenja, ukoliko ih imate, biće pod kontrolom, imaćete dosta energije i osećaćete se dobro u svojoj koži.

RAK

Ljubavna situacija za zauzete Rakove tokom jula neće biti dobra. Naime, pomračenje Meseca koje će se dogoditi 5. jula uticaće na velike probleme u braku i vezama, pa ćete tako dolaziti i do pomišljanja prekida svih odnosa sa partnerom ili čak zamene partnera. Moguće je da ćete tokom meseca imati ljubavnu ponudu da sadašnjeg partnera prevarite, a da li će se to zaista desiti, zavisi samo od vas. Veza koja vam bude ponuđena biće samo avantura pa dobro razmislite da li je pametno ozbiljnu vezu/brak, zameniti kratkom i neozbiljnom. Slobodni Rakovi tokom jula imaće mnogo ponuda za sastanke, ali neće toliko biti oduševljeni izborom potencijalnog partner. Tačno znate šta želite, a to su romantika i pojačano izražavanje emocija od strane osobe koja vam se dopada i nećete pristati na manje.

Tokom jula potpuno ćete biti posvećeni poslu i poslovnim uspesima koje želite da postignete. Vaš doprinos firmi u kojoj radite biće prepoznat u smislu napredovanja na bolju poziciju, ali i finansijskog boljitka. A za one koje su u potrazi za poslom, mesec jul biće isto tako dobar. Moguće je da ćete dobiti posao koji žarko želite. Takođe, ukoliko razmišljate da sami pokrenete neki biznis, povoljna je situacija, sav novac koji uložite vratiće vam se i više nego što možete da očekujete. Finansije će biti stabilne, mogući su manji izdaci na garderobu.

Mentalno zdravlje biće vam u fokusu tokom meseca jula. Savetujemo vam da počnete sa upražnjavanjem joge ili meditacija kako biste se osećali bolje. Mogući manji zdravstveni problemi, uglavnom alergije.

LAV

Venera i Mars uticaće dubinsko povezivanje partera i vas tokom jula. Učiniće vaš odnos punim romantike, nežnosti, emocija i pojačaće strast. Oni koji su u braku posebno će imati dobru komunikaciju i bračnu harmoniju sa partnerom. Što se tiče slobodnih Lavova, njih tokom jula očekuje niz ljubavnih avantura, ali nijedan od njih neće prerasti u neku vezu. Želećete da se zabavljate, a to ćete i dobiti. Očekuje vas veliki broj večernjih zabava, proslava, uživanja i provoda, na kojima ćete upoznati nekoliko osoba koje će vam se dopasti, ali nijedna od njih neće biti ona prava osoba kakva je vama zaista potrebna.

Kada je posao u pitanju, jul mesec doneće vam dosta iscrpnim poslovnim obaveza, ali ne i adekvatnu novčanu naknadu za njih. Imaćete utisak da vaš rad niko ne prepoznaje, a gomila obaveza koje imate da obavite što poslovno, što privatno, stvaraće vam veliki stres. Sada nije pogodno da menjate posao, tako da bi bilo pametnije da se malo strpite na sadašnjem poslu i situaciju pokušate preokrenuti u vašu korist. Ne tražite pomoć od kolega, jer neće stati na vašu stranu i pomoći vam. Kada su prihodi u pitanju, sredinom meseca možete očekivati neočekivan povraćaj novca od neke pozajmice koju ste još davnih dana dali prijateljima ili nekome iz porodice.

Zdravlje će biti dobro i stabilno tokom jula, nećete imati većih zdravstvenih problema, ali stres izazvan poslom može uticati negativno na vas.

DEVICA

Zauzete Device tokom jula, pod uticajem Merkura, imaće odličnu komunikaciju sa partnerom, dok će Venera imati uticaj na pojačanu emotivnost i strast. Ovoga meseca mogu se pokrenuti teme oko preseljenja na drugo mesto ili drugi grad ili pak oko zajedničkog preseljenja u stan/kuću i početak zajedničkog života. Početkom meseca biće govora o kratkom zajedničkom putovanju koje se može realizovati krajem ili sredinom meseca. Slobodni Lavovi imaće priliku da stupe u vezu krajem meseca, ali tom ponudom neće biti preterano oduševljeni, jer ponuda dolazi od osobe koja vam se ne dopada toliko. Onaj koga želite je trenutno nedostupan.

Poslovni zadaci će vam ovog meseca ići jako dobro, uspećete sve projekte da završite na vreme što će dosta doprineti vašem položaju u firmi. Iako tokom jula neće biti napredovanja kada je pozicija u firmi u kojoj radite u pitanju, to neće umanjiti vaš rad i trud koji poslodavci i te kako primećuju. Mesec jul je dobar i za nove početke, ali kada je sticanje novih veština u pitanju. Bilo bi dobro da krenete na neki kurs koji će vam pomoći da napredujete na poslu ili čak pokrenete neki svoj biznis. Prihodi će biti redovni za ovaj mesec, neće biti izdataka ali ni nekih neočekivanih troškova.

Moguće je da ćete tokom jula imati problema sa zdravstvenim problemima koji su vam se već javljali, ali vi niste na njih obratili dovoljno pažnje. Budite odgovorni i čim pre obavite sve preglede koje već duže vreme odlažete.

VAGA

Sve do 23. jula komunikacija i odnos sa partnerom biće nestabilan i pun svađa i nerazumevanja. Neko od porodice ili prijatelja, vaših ili partnerovih meša se u vašu vezu ili brak, što vam posebno smeta. Očekivanja partnera tokom meseca će biti veoma velika, iako ćete se truditi da ih ispunite nećete uspeti. U vašem odnosu vladaće nezadovoljstvo i želja za osamljenjem. Moguće je da ćete se upravo iz tog razloga odlučiti da kratko otputujete sami. Slobodne Vage sredinom meseca upustiće se neobaveznu avanturu sa osobom koju su upoznali preko interneta. Iako će vaša komunikacija biti veoma zanimljiva, nećete biti zainteresovani za nešto više od toga.

Promena položaja Jupitera i pomračenje Meseca koje će se odigrati 5 jula, uticaće pozitivno na vaš posao i polje karijere. Tokom meseca smeši vam se unapređenje, povišica ili pak neka nova ponuda za posao koja se ne odbija. Šta god od mogućih opcija da vam se dogodi, biće odlično za vas i vaš napredak. Neće izostati ni podrška kolega ni bliskih prijatelja za poslovne poduhvate koje tek planirate i razvijate. Kada su finansije u pitanju, ovoga meseca morate biti veoma pažljivi kada su neke novčane transakcije u pitanju, može se dogoditi greška prilikom slanja novca ili prilikom potpisivanja nekih ugovora.

Tokom meseca zdravlje će biti stabilno, ali je moguće da ćete imati manjih stomačnih problema.

ŠKORPIJA

Tokom jula jake i ozbiljne veze partnera i vas uspeće da pretrpe jake planetarne uticaje Marsa, dok će se one slabije i „sveže“ teško izboriti sa njima. I u jednim i u drugim biće turbulenicija, ali pitanje ko je uspeti da ih prebrodi. Problemi u braku koji će se javljati tokom jula mogu biti izazvani i finansijskim problemima kojih će bitii puno. Kako biste smirili uzburkane strasti između vas i partnera, vi ćete biti ti koji će morati da popuste, u suprotnom uzemirenost će biti velika. Slobodne Škorpije ovoga meseca očekuje ljubavna avantura koja će ih potpuno razdrmati i oduševiti. Moguće je da ta osoba neće biti iz vašeg mesta i da će postojati veća razlika u godinama.

Na poslovnom planu ovog meseca očekuje vas pregršt poslovnih izazova koje nećete tako lako uspeti da rešite uglavnom zbog nedostatka vremena koje vam je na raspolaganju. Ukoliko vodite firmu ili vaš imate vaš lični biznis, ovoga meseca nećete imati toliko sreće kada su poslovne saradnje i sklapanje ugovora u pitanju. Takođe, vaši saradnici neće biti zadovoljni rezultatima koje pružate. Poslovno putovanje na koje odlazite zarad sklapanja posla neće imati ishod kakav očekujete. Kada su finansije u pitanju, ni tu neće biti idealna situacija. Krajem meseca očekuju vas izdaci oko kola i uređivanja kuće.

Moguće je da ćete do 22. jula imati manjih zdravstvenih problema. Na kraju meseca dolazi do menjanja vaših loših navika, koje će u velikoj meri uticati na popravljanje vašeg zdravlja.

STRELAC

Zauzete Strelčeve tokom jula meseca očekuje jedno romantično putovanje sa partnerom. Iako neće biti preterano dugo ni daleko, ono će učiniti da se ponovo dubinski povežete sa partnerom i uživate u miru i harmoniji. Emocije će biti veoma nalgašene ovoga meseca. Moguće je da ćete krajem meseca dobiti romantičan poklon od partnera. Slobodni Strelčevi tokom jula moći će da biraju kakvog partnera tačno žele. Zračićete samopouzdanjem i pozitivnom energijom, što će na ljude oko vas delovati poput nekog magneta. Privlačićete i slobodne i zauzete, a na vama je da odlučite ko je po vašem ukusu.

U julu vaše finansije će biti u fokusu i svu svoju pažnju usmerićete ka sticanju finansijske stabilnosti. Na način odvijanja finansijske situacije dosta će uticati pomračenje Meseca koje će se dogoditi 5. jula. Bitno je da sve svoje troškova stavljate na papir kako biste imali tačan uvid u to gde vam novac odlazi. Loše raspoređen novac dovodi vas do finansijske nestabilnosti. Ukoliko planirate da uzmete kredit, dobro proverite papirologiju, kako vam se slučajno ne bi potkrala neka greška. Posao ćete dobro podnositi tokom jula, nećete imate previše obaveza. Sve što je potrebno uspećete da završite na vreme.

Kada je zdravlje u pitanju, moguće je da ćete ovog meseca imati veće probleme u predelu donjeg dela kičme, više se krećite, nemojte zanemaritvati fizičku aktivnost.

JARAC

Jul mesec na ljubavnom planu biće veoma nepredvidiv kada su Jarčevi u pitanju. Položaj Jupitera i pomračenje Meseca koje se dešava 5. jula, uticaće na popravljanje odnosa između vas i partnera i poboljšanja zajedničke komunikacije. Uticaj Sunca i Meseca na vaš znak donose mir u bračni život i pokreću porodične teme u vidu proširenja porodice ili ulaska u brak, ukoliko se radi samo o vezi. Slobodni Jarčevi ovoga meseca će biti poprilično dobro rapoloženi za ljubavne izazove, pa je moguće da ćete upravo vi sredinom meseca biti inicijator započinjanja veze sa osobom koju već poznajete. Vi ćete biti ti koji će načiniti prvi korak.

Dobar mesec za karijerni napredak tokom jula meseca. U svemu što planirate da uradite, a tiče se posla, imaćete podršku prijatelja i porodice, ali i na vaše veliko iznenađenje i od kolega. Očekuje vas napredak, ali uz mnogo truda. Mesec će biti pun poslovnih izazova i sastanaka, moguće je da će se od vas očekivati nešto više truda i rada nego do sada, ali ne brinite, bićete nagrađeni na karaju meseca. Svi oni koji vode firme i veće poslove sada mogu tražiti saradnike i slati ponude, jer će sve proći u najboljem mogućem redu. Prihodi će biti stabilni tokom meseca, a očekuju vas i dodani bonusi na poslu, kao i manji neočekivan dobitak.

Zdravlje će biti ugroženo jer se javljaju problemi vezani za hronična oboljenja koja imate.

VODOLIJA

Odnos sa partnerom tokom jula biće stabilan, ali na njega mogu u velikoj meri uticati vaši porodični problemi i li problemi sa prijateljima. Nećete umeti nezadovoljstvo koje vam odnosi sa drugim ljudima izazivaju prenosićete na partnera i to može pokvariti vaš odnos i lepu komunikaciju. Tokom meseca očekuje vas nekoliko zabava i proslava koje će vam veoma prijati. Do 22. jula očekuje vas period mirovanja, bez potencijalnih partnera na vidiju, ali nakon toga Mars i Venera učiniće da se vaši putevi susretnu sa osobom koja će vas potpuno oduševiti i sa kojom ćete ući u vezu.

Zbog retrogradnosti Merkura koja traje do 12. jula, vaši poslovni planovi se neće odvijati onako kako biste vi to želeli. Biće dosta situacija koje će vas izbaciti iz koloseka, jer ćete određene poslove, zbog greške drugih ljudi, vi morati da ispravljate. Upravo zbog nervoze koju vam posao izaziva, javiće vam se pojačana želja za trošenjem novca. Kako biste sprečili finansijsku krizu i otišli u minus, savetujemo vam da troškove pišete na papir i na taj način ih kontrolišete bar u nekoj meri. Izbegavajte da kupujete stvari koje vam nisu potrebne.

Problemi sa bolovima u nogama biće veoma izraženi na kraju meseca.

RIBE

Tokom jula zauzeti u znaku Ribe uživaće u romantičnom odnosu i lepoj komunikaciji sa partnerom. Poslednja nedelja jula biće pravo osveženje za vašu vezu/brak jer vas očekuje romantično putovanje na kom ćete uživati. Slobodni u znaku Ribe, ovoga meseca biće inicijatori za započinjanje avanture sa osobom koja je dosta starija od vas, ali vama to neće preterano smetati. Dosta ljudi iz okoline savetovaće vas na određene načine za vaš ljubavni život, što vam nikako neće prijati.

Mesec jul biće za vas mesec sticanja novih znanja i usavršavanja iz oblasti koje želite da napredujete. Krenite sa kursevima što pre, oni vam mogu u velikoj meri pomoći da napredujete na poslu ili da eventualno započnete neki svoj biznis. Za sada, nema mogućnosti povišice ili unapređenja, ali u narednim mesecima će i te kako biti. Stuacija na radnom mesti se sredinom meseca može otrgnuti kontroli i dovesti do neslaganja sa kolegama usled neravnomerne raspodele posla. Finansijsko stanje će biti stabilno, a krajem meseca očekuje vas manja novčana nagrada u nekoj igri na sreću.

Budite oprezni tokom jula, moguće su povrede ruke ili noge prilikom nekog pada.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top