ON JE SAMO TVOJ: Ove stvari muškarac radi kad je BAŠ ZALJUBLJEN

Ljubav i seks

ON JE SAMO TVOJ: Ove stvari muškarac radi kad je BAŠ ZALJUBLJEN

Znamo kako je muškarcima teže izraziti svoje osećaje nego li što je to stvar sa curama. No, dečki se više snalaze u pokazivanjima svoje ljubavi delima i pravim akcijama.

Od samog detinjstva, dečki su odgojeni da budu snažni kako bi mogli pomoći prijateljima, porodici ili partnerkama kada je to potrebno. Dečkima je teško biti otvorenima i ranjivima, ali nije nemoguće. Zapravo, onog trenutka kada se dečki zaljube sve ovo postaje prilično lako.

Evo nekoliko signala koji pokazuju da je dečko zaljubljen.

Voli vas i poštuje onakve kakve zapravo jeste
U svetu površnosti i fizičkog izgleda te razočaranja u ljubavnim vezama, kada dečko zaista voli curu, voli celu nju u potpunosti, a ne samo njen izgled. Voli sve njene mane kao i vrline. Poštuje odluke koje sama donosi.

On je vaš najveći navijač
Kada je dečko zaljubljen u vas, nije dovoljno da je on sam uspešan u onome što radi, već želi da ste i vi uspešni u svojem poslu. On je vaš najveći fan i najglasniji navijač. Veruje u vas i u ono što želite postići.

Štiti vas
Štiti vas ne samo od fizičkih, telesnih povreda, već i od emocionalnih rana. Uvek je oprezan i spreman pomoći.

Snažan je
Kada dođu teška vremena i kada treba doneti teške odluke, on je snažan i učiniti će sve što je moguće da se stvari izglade. Ne prebacuje odgovornost na druge, već sam snosi odgovornost.

Ceni vaše mišljenje
Zaljubljeni dečki traže mišljenja i cijene ono što kažete. Bilo da se radi o političkim, verskim ili poslovnim temama.

Sluša vas
Slušajući vas i vaše probleme o kojima mu govorite, dokazuje koliko je zaljubljen u vas. Obraća pažnju na sve što vas muči i pokušava vam pomoći.

Pamti ono što ste rekli
Ukoliko je zaista zaljubljen u vas, dečko pamti sve što ste mu ikad rekli. Od vaše najdraže boje, kakvu kavu pijete do vrsta knjiga koje najviše volite čitati. Pamti ih zato što su te stvari postale važne i njemu.

Prekinuće svoj posao
Ako je potrebno, zaustavitće sve ono što je radio do sada i otići vam pomoći ukoliko ga zamolite to. Uvek će pronaći vremena za vas i vaše probleme.

Voli vas dovoljno da vas pusti
Kada je dečko siguran u svoju ljubav prema vama, bez problema će prihvatiti činjenicu da ste se baš večeras odlučili za druženje samo sa prijateljicama. Razume da ste zauzeti i da imate i svoj život koji želite provoditi sa prijateljima.

Nedostajete mu
Kada morate otići ujutro na posao ili u poset porodici za vikend, nedostajete mu. Misli o vama iako ste daleko od njega te s uzbuđenjem čeka na vaš povratak.

Oeća vašu bol
Ako ste povređeni, i on je povređen. To je kao da fizički može osetiti bol koju i vi osećate. Kada dečki vole, logično je da ne žele da im partnerke pate, i kada su one povređene, učinitće sve kako bi ih zaštitili.

Novi.ba/Wellnes

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top