„Ne želite da ležite u bolnici. Osam dana sam imao krize, hteo sam da počupam sve i idem kući“

Poznati

„Ne želite da ležite u bolnici. Osam dana sam imao krize, hteo sam da počupam sve i idem kući“

– Prvo što osetite, prvi dan, kao da vas je neko tukao celu noć. Bio sam jako, jako umoran, mišići vas bole – ispričao je Perućica u svojoj ispovesti o koroni

Pevač Ljuba Perućica pre nekoliko dana je izašao iz bolnice, gde se lečio od korona virusa, a o svom nimalo prijatnom iskustvu tokom borbe sa ovim opakim virusom javno je govorio.

Pevač je, kao što je poznato, imao upalu oba plućna krila, nakon čega je ustanovljeno da je zaražen kovidom-19. Osam dana proveo je u KBC Bežanijska kosa, odakle se i javljao putem društvenih mreža, a sada aludira na sve da se što više čuvaju, jer virus nije nimalo naivan.

– Moje lično iskustvo sa koronom, simptomi koje sam imao, bolnica, sve ono što mislim da je važno da znate… Video će biti iz tri dela, možda jeste malo duža priča, ali sam se maksimalno trudio da je skratim i kažem samo najvažnije – objasnio je Perućica u opisu snimaka koje je objavio na Instagramu (tri snimka).

– Mislim da je svest o koroni kod nas veoma slaba, jer sam bio pozitivan na kovid-19 i proveo sam osam dana u bolnici, a nekoliko dana sam bio baš loše – počeo je svoju ispovest pevač.

Kako kaže, ni danas nije uspeo da odgonetne kako je i kada zaražen.

– Prva stvar, ne znam gde sam dobio koronu. Kretao sam se među dosta ljudi, takav mi je posao. Jako puno mojih kolega ima koronu, a nije bitno gde ste dobili, ono što je jako bitno je kako odmah da reagujete. Prvo što osetite, prvi dan, kao da vas je neko tukao celu noć. Bio sam jako, jako umoran, mišići vas bole. Prva stvar koja zatim nastupa jeste temperatura.

– Kada završite u bolnici, verujte, ne želite da ležite jako dugo. Ja sam osam dana imao krize, hteo sam da počupam sve i da idem kući, nije mi bilo ni do čega.

– Tu nema u suštini ni spavanja ni odmaranja, vi ležite čitav dan, ali kada želite da spavate, ne da vam temperatura ili vam je loše, boli vas sve. Koliko god se one jadne sestre i svi muče oko nas, a stvarno su se mučile; nisu izbijale iz soba; nije vam lakše – opisao je pevač teške dane kroz koje je prolazio.

Pre nekoliko dana, tačnije 29. juna, tri dana nakon što je pevač objavio da je pozitivan na koronu, na Instagramu se oglasila Ljubina supruga Katarina, koja se takođe testirala i dobila rezultat da je negativna.

Po izlasku iz bolnice, Ljubi je supruga priredila dobrodošlicu za povratak kući.

Pevač se 26. juna oglasio iz bolnice, i to je bila njegova jedina izjava, pre saznanja da je pozitivan na Covid-19.

– Nisam jedini koji se leči ovde, bolnica je puna, zvono telefona i te kako nervira prvo ljude oko mene, a naravno i mene. Imam upalu oba plućna krila, test na Covid nisam još uvek dobio, ali naravno da se sumnja na ovu bolest. Generalno sam dobro, nisam na aparatu, Bogu hvala, primam sve što treba od lekova i za par dana ću biti kod svoje kuće. Zamolio bih sve koji su bili u bliskom kontaktu sa mnom u poslednje vreme da obrate pažnju i da se provere ako imaju neke teskobe. Čuvajte se i hvala na razumevanju! – poručio je tada.

Telegraf

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top